HJK ja ZeroPoint aloittavat yhteistyön

HJK luottaa tulevaisuudessa palautumisessa ja urheiluvammojen ehkäisyssä sekä hoidossa ZeroPointin kompressiotuotteisiin.

-Olemme tehneet aikaisemmin paljon yhteistyötä eri jalkapalloilijoiden kanssa, sekä ulkomaisten joukkueiden kanssa, nyt on hienoa päästä mukaan tekemään yhteistyötä Suomen kiistattomasti kovimman ja ammattimaisimman jalkapallo-organisaation kanssa. Toivomme että pystymme omalta osaltamme auttamaan HJK:ta vammojen ehkäisyssä sekä otteluruuhkista ja matkustamisesta palautumisessa. Erityiskiitos Teemu Tainiolle ja muille pelaajille jotka ovat edesauttaneet yhteistyön rakentamista, ZeroPointin toimitusjohtaja Jaakko Hintikka kommentoi.

-HJK on päässyt hyödyntämään tällä kaudella kompressiota kokonaisvaltaisemmin mm. palautumiseen ja matkustamisen haittavaikutuksien minimoimiseen. Hyvä ja laadukas tuotevalikoima takaa sen, että sopiva kompressio löytyy nopeasti esim. ruhjevammojen jälkihoitoon. Yhteistyö ZeroPointin kanssa takaa jatkumon mm. nuorempien pelaajien totuttamiseen kompressioon ja sen yhdistämistä laadukkaaseen harjoitteluun kertoo HJK:n fysioterapeutti Jaakko Piensoho.

ZeroPoint on suomalainen yritys, joka valmistaa kompressiotuotteita. Yrityksen tuotteet ovat tutkittuja ja hyödyt tieteellisesti todistettuja. Yritys tekee jatkuvaa tutkimus- ja kehitysyhteistyötä kansainvälisten yliopistojen, high-tech yritysten ja huippu-urheilijoiden kanssa. Tuotteet soveltuvat jalkapallossa käytettäväksi niin pelin aikana, lämmittelyssä, palautumisessa kuin myös matkustaessa. Lue lisää yrityksestä sekä tuotteista ZeroPointin kotisivuilta.

HJK on Suomen menestynein jalkapalloseura. Klubi on juhlinut Suomen mestaruutta peräti 27 kertaa ja valloittanut Suomen cupin 12 kertaa. Mestaruuksiensa lisäksi HJK on historian ainoa suomalaisseura, joka on esiintynyt Euroopan suurimmissa seurajoukkuekilpailuissa. 1998 Klubi pelasi Mestarien liigan lohkovaiheessa ja 2014 HJK selvitti tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lisätietoja:

Jaakko Hintikka, 050-5665826, [email protected]
ZeroPoint Finland Oy

Kari Haapiainen, 0400-438566, [email protected]
HJK Helsinki