HJK jatkaa EA Sports FIFA:n ainoana suomalaisjoukkueena

Pystytkö arvaamaan HJK-pelaajat FIFA-korttien perusteella? – Katso video!

FIFA23 Ratings: HJK Helsinki – Mukana Paulus Arajuuri, Santeri Hostikka, Matti Peltoja ja Roope Riski

Ainoana suomalaisjoukkueena FIFA 17:sta lähtien mukana pelissä ollut HJK jatkaa yhteistyötä EA Sportsin kanssa. Tänä vuonna omia FIFA Ultimate Team -kortteja olivat arvailemassa Santeri Hostikka, Roope Riski, Paulus Arajuuri ja Matti Peltola.

HJK-pelaajat ovat tällä viikolla maajoukkuetauon vuoksi harjoitelleet omatoimisesti, ja ensimmäisenä maanantaina 19.9. kuvaamamme videon esiintyjät valikoituivat melko sattumanvaraisesti: Santeri Hostikka sai viime hetken kutsun maajoukkueeseen ja sattui Bolt Arenalle hakemaan nappulakenkiään – itseään ”ihan ok” FIFA:n pelaajana pitävä Hostikka ehti pyörähtämään myös kameroiden edessä.

Loukkaantumisen takia suurimman osan kaudesta sivussa ollut Roope Riski sekä loistavaa esimerkkiä päivästä toiseen näyttävä Paulus Arajuuri olivat saapuneet treenaamaan omatoimisesti. Matti Peltola taas huokaisi helpotuksesta päästyään mukaan videokuvauksiin – ylioppilaskirjoituksiin lukemiseen oli saatava tauko, ja nyt siihen oli hyvä syy.

Perparim Hetemaj on 69-kokonaisuudellaan HJK-pelaajista FIFA 23:n tilastojen paras. Klubilaisten muut kokonaisuudet ovat nähtävissä pelin tullessa julki viikon päästä. FIFA 23:n virallinen julkaisupäivä on 30.9., mutta ennakkotilaamalla Ultimate Editionin peli on mahdollista saada kolme päivää etukäteen 27.9.