HJK jatkaa Hongan takaa-ajoa

Viime vuonna joukkueiden välinen Liigacupin peli pelattiin Talissa. Tuolloin jäätiin 1-1 -tasapeliin. Tänä vuonna matkustaa Turkuun hakemaan toista voittoa Kupittaalta. Aikaisemmin keväällä Liigacupin avausottelussa HJK voitti TPS:n kiprakassa pakkassäässä.
– Silloin oli kyllä siinä rajoilla, että pystyi edes pelaamaan, HJK:n toppari Mathias Lindström muistelee.
Tällä kertaa sään pohtiminen jää toiseksi, sillä suurin panos on pistemarkkinoilla. Inter tarvitsee pisteitä varmistaakseen jatkopaikan, HJK puolestaan metsästää himottua kotiotteluetua Liigacupin jatkopeleihin. Jatkopaikka on helsinkiläisseuralle jo varma, mutta paikallisvastustaja Honka on pienessä karussa.
– Paitsi että jokaista peliä lähdetään voittamaan on bonuksena tarjolla myös kotietu jatkopelejä varten. Se olisi tietenkin monella tapaa tervetullut palkkio, Lindström sanoo.
HJK suuntaa jokavuotiselle treenileirilleen eteläiseen Espanjaan heti tulevana sunnuntaina, joten pakkaaminen alkaa pian Turusta paluun jälkeen. Lindström kuitenkin muistuttaa, että ajatukset eivät joukkueessa ota varaslähtöä.
– Leiri on luonnollisesti kevään yksi merkkipaaluista, ja jokainen meistä varmasti haluaa panostaa siihen, mutta sitten kun lentokone lähtee niin sitten vasta leirikin alkaa. Eli leiri on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa ja muutenkin uskon, että meillä on kokemusta pitää asiat oikeassa järjestyksessä. Joukkueessa on ollut keskittynyt tunnelma läpi kevään.

 

Inter – HJK pe 4.3. klo 15.00 Kupittaa