HJK kaatui pilkkukisassa Hongalle

Ottelun alku oli hermostunutta ja virheiden täyttämää kummaltakin joukkueelta. 14. minuutilla Honka kuitenkin nappasi johtoaseman kun Duarte Tammilehto upotti kaukaa millintarkan vapaapotkun HJK:n maaliin.

Maalin jälkeen Honka sai ottelusta hyvän otteen, muttei onnistunut saamaan aikaiseksi huippuvaarallisia lisapaikkoja. HJK puolestaan oli ottelussa pääosin pallon kanssa hallitsevampi, mutta jäi myös liian usein ilman hyviä maalipaikkoja.

Tasoitusta saatiin odotella toiselle jaksolle. HJK:n hyvä alku tuotti tulosta kun heittotilanteen jälkeen Mathias Lindström jatkoi pallon takatolpalle Erfan Zenelille, joka veti pallon suoraan ilmasta Honka-puolustajan kautta maaliin.

Peli jatkui tasatilanteessakin tasaisena vääntönä. Hyökkäykset vyöryivät päästä toiseen. Paremmat maalintekopaikat aukenivat HJK:lle. Muun muassa Akseli Pelvas pääsi pariin otteeseen hyvään laukaisupaikkaan, mutta ampui vain vähän ohitse. Erfan Zeneli puolestaan laukoi tarkan vapaapotkun vain hieman ohi vasemman tolpan.

Jatkoajalla ratkaisua ei saatu vieläkään aikaiseksi, joten peli eteni pilkkukisaan. HJK:n ja koko pilkkukisan ensimmäinen ampuja, HJK:n Antti Okkonen, joutui toteamaan Honka-maalivahti Tuomas Peltosen paremmaksi. Sen jälkeen jokainen vetäjä laukoi varmat maalit, mikä tarkoitti että Honka eteni välierästä finaaliin.

FC Honka-HJK 6-5 rp. (1-1)(1-0)
14. Tammilehto
52. Zeneli