HJK kärsi 1-0 -vierastappion

Ottelua oli pelattu vain kolme minuuttia kun Ekranas sai luotua hässäkkätilanteen HJK:n maalille. Ihmisrykelmässä Ekranas-hyökkääjä pääsi palloon, kääntyi ja laukoi pallon alanurkkaan.

Ennen ottelua kaupunkia ravisteli rankka ukkosmyräkkä. Kaupungilla kaivot tulvivat vettä. Kenttää jouduttiin hiomaan pitkään pelikuntoiseksi, eikä se edelleenkään ole täysin pelikuntoinen. Varsinkin kentän laidoilla vettä on nilkkoihin asti. Sade jatkuu edelleen, vaikkakin tihkuna.

Ottelun ensimmäisen vartin hallitsevasta osapuolesta on mahdotonta sanoa. Hermostuneet otteet yhdistettynä surkeisiin olosuhteisiin ovat tehneet alusta sekavan.

Ensimmäisen jakson lopussa HJK otti hyvän otteen pelistä. Medolla oli erinomainen laukaisupaikka, mutta Ekranas-maalivahti torjui yrityksen.

Toiselle jaksolle lähdettäessä HJK haki edelleen tasoitusta ja on ollut ottelussa hallitsevampi. Ekranas yrittää puolustaa johtoasemaansa.

Tunnin pelin jälkeen tilanne ei ole muuttunut. HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen haki lisää hyökkäysvoimaa vaihtamalla pois Erfan Zenelin ja tilalle hyökkääjä Jarno Parikan. Pian HJK vaihtoi pois myös Aki Riihilahden ja tilalle Cheyne Fowlerin.

HJK on jatkuvasti pystynyt luomaan puolivaarallisia paikkoja Ekranasin päätyyn. Medolla on ollut jälleen kaksi loistavaa paikkaa. Muurinen otti peliin mukaan 83. minuutilla Johannes Westön Sebastian Sorsan tilalle.

HJK ei löytänyt paikkoja murtaa Ekranasin puolustusta, joten ensimmäinen osaottelu päättyi tulokseen 1-0.

Ekranas-HJK 1-0 (1-0)

HJK:n avaus: