HJK keskittyneenä Lahti-otteluun

Lähtökohdat sunnuntain otteluun ovat mielenkiintoiset. HJK johtaa, Lahti on jumbona, HJK:lla on alla Honka-tappio, kun taas Lahti on pelannut kolme ottelua ilman tappiota. Kun lisätään vielä paikallispelin tunnelma, niin tiedossa on kuuma taistelu.
– Sunnuntain ottelu vaatii meiltä ilman muuta erittäin hyvää keskittymistä ja valmistautumista, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoo HJK:n tulevaan Besiktas-otteluun viitaten.
Vaikka vastustaja on pelannut käytönnössä koko kauden alavireisesti ja on siksi vasta sarjataulukon viimeisellä sijalla, ei HJK:n leirissä aliarvioida vastustajaa
– Lahti on nyt vaarallisimmillaan. He ovat saaneet loukkaantumiset pois tieltä, Korte ja Manninen ovat tulleet paremmin mukaan, samoin Toivomäki. Totta kai, Litmanen ja Rafael ovat jokaiselle myös tuttuja ja parhaimmillaan kotimaan parhaimpia pelaajia, Muurinen sanoo.
– Lahdella on hyvä materiaali. Tämän kauden epäonnistumiselle on varmasti monta erilaista syytä, mutta uskon että suurin osa niistä syistä on jo takana päin.
HJK matkaa Lahteen lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Pois ovat ainakin pitkäaikaispotilaat sekä pelikieltoaan Veikkausliigassa kärsivät brassi Dema. Mathias Lindström ei vielä ole mukana, mutta pelaa jo toisen pelinsä maanantaina Klubi 04:n paidassa.

FC Lahti-HJK 
Sunnuntaina 22.8. klo 18.30 Lahti