HJK kiinnitti nuoria lupauksia

HJK on solminut sopimukset usean nuoren lupauksen kanssa. Sopimuksia syntyi Aapo Halmeen, Leo Väisäsen, Samuel Haglundin ja Kalle Salmen kanssa. 16-vuotias lupaava keskuspuolustaja Aapo Halme kirjoitti Klubin kanssa sopimuksen vuoden 2017 loppuun asti. Halme siirtyi Klubiin espoolaisesta Hongasta, jossa hän pääsi jo tekemään Veikkausliigadebyyttinsä viime kaudella tultuaan kentälle ottelussa RoPsia vastaan. Halme on myös pelannut säännöllisesti eri ikäluokkien maajoukkuepelejä.

17-vuotias keskuspuolustaja Leo Väisäsen sopimus kattaa kauden 2015. Väisänen siirtyi Klubin riveihin Käpylän Pallosta. KäPasta HJK:n riveihin siirtyy myös toinen keskuspuolustaja Kalle Salmi. 16-vuotias Salmi on pelannut ikäluokkamaajoukkueissa myös laitapuolustajan tontilla, vaikka seurajoukkueessa pelipaikkana onkin yleisesti ollut keskuspuolustajan tontti. Salmen sopimus ulottuu kauden 2017 loppuun saakka. 

Kolmen puolustajan lisäksi Klubiin siirtyy myös hyökkääjälupaus Samuel Haglund. 17-vuotias Haglund pelasi viime kaudella KäPan lisäksi myös Ruotsissa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä Haglund ja HJK solmivat sopimuksen, joka kattaa kaudet 2015-2016.

-HJK:n tavoite on, että meillä on parhaat mahdolliset juniorit tyrkyllä liigajoukkueeseemme. Ensisijaisesti tietenkin kehitämme omia junioreitamme, mutta etsimme myös muista joukkueista lupaavia pelaajia, varsinkin sellaisille pelipaikoille, joilla ei suurta ruuhkaa ole entuudestaan junioripuolellamme. HJK:ssa on aina ollut tärkeää, että Veikkausliigatason terävimpään kärkeen on tulossa huippupelaajia ja siksi olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme näinkin monta nuorten maajoukkuetason pelaajaa riveihimme, iloitsee HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.