HJK Klinikka nyt avoinna

HJK:n uusin yksikkö, fysioterapiapalveluita tarjoava HJK Klinikka, on aloittanut toimintansa. Palvelut ovat avoimia kaikille eikä niiden käyttö edellytä HJK:n jäsenyyttä.

HJK Klinikka
HJK Klinikan palvelut ovat avoinna kaikille.

HJK Klinikka on Klubin tuorein yksikkö, jossa alan ammattialiset tarjoavat korkeatasoisia fysioterapiapalveluita. Palveluvalikoimaan tulee pian myös lisäpalveluita kuten hierontaa ja ravintovalmennusta.

HJK Klinikan toiminta on kaikille avointa. HJK:n pelaajat ja seurayhteisön jäsenet voivat käyttää HJK Klinikan palveluita alennettuun hintaan. Myös HJK:n akatemiapelaajille kuuluvat vammojen kuntoutukseen liittyvät fysioterapiapalvelut tarjotaan HJK Klinikan kautta.

HJK Klinikan palvelut tuottavat FysioMurto (Karoliina Murto) sekä tmi Siiri Tura (Siiri Tura). HJK Klinikan uudet tilat sijaitsevat Bolt Arenan pohjoispäädyssä.

Milloin fysioterapiaan?

Pohditko miten välttää istumatyöstä tai raskaasta fyysisestä nostelutyöstä aiheutuvat haitat? Kaipaatko vinkkejä arkiliikuntaan ruuhkavuosien keskelle? Tai oletko kenties aktiivinen liikkuja, jota loukkaantumiset vaivaavat?

HJK Klinikka tarjoaa fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille ja erilaisiin tarpeisiin, lajitaustasta riippumatta. HJK Klinikan fysioterapeutit auttavat myös äkillisen urheiluvamman sattuessa ja pitkäkestoisesta rasitusvammasta kuntoutumisessa. Tavoitteena ei ole ainoastaan lievittää oiretta, vaan selvittää vaivan aiheuttaja ja taustatekijät sekä antaa työkaluja, joilla voit itse vaikuttaa omaan terveyteesi ja toimintakykyysi.

Näin pääset alkuun

Voit varata ajan HJK Klinikan fysioterapeuteille suoraan kotisivuilta tästä. Fysioterapiaprosessi käynnistyy aina alkuhaastattelulla sekä terveyden- ja toimintakyvyn arvioinnilla. Tämän jälkeen laaditaan fysioterapiasuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Näin ollen asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat keskiössä koko fysioterapiaprosessin ajan.

Tutustu HJK Klinikkaan