HJK Klubi 04 jatkaa puhtaalla pelillä – David Ezeh osui kahdesti

Miika Nuutinen: ”Arvokas ja maistuva voitto.”

HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist
Voittajien on helppo hymyillä.

Atlantis 2 vs HJK Klubi 04 0–2 (0–0)
75’ David Ezeh 0–1
83’ David Ezeh 0–2 rp

HJK Klubi 04 onnistui perjantai-illan ryöstöretkessään, kun joukkue haki täydet pisteet Atlantis 2:n kotikentältä Pihlajamäestä kahdella David Ezehin maalilla. Nollanelonen voitti myös kauden ensimmäisen ottelunsa reilu viikko sitten, ja joukkue komeilee Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla puhtaalla pelillä. Kokenut Antonio Reguero ei ole vielä päästänyt maaliakaan selkänsä taakse.

Antonio Reguero - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist
40-vuotias Antonio Reguero tuo arvokasta kokemusta nuoreen joukkueeseen.

– Arvokas ja maistuva voitto! Kakkosen vieraspelit eivät ole ikinä helppoja, eikä se ollut sitä tänäänkään. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä tahmea, ja Atlantis pystyi rikkomaan pelimme rytmiä. Emme päässeet murtautumaan ja luomaan maalipaikkoja, kuvaili HJK Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen.

Toinen jakso oli Klubilta selvästi vahvempi. Nollanelosella oli erinomainen tilaisuus siirtyä johtoon rangaistuspotkusta, mutta Atlantiksen maalivahti Besart Mustafa onnistui torjunnassaan. Klubi ei tästä lannistunut, vaan lopulta ratkaisijaksi nousi David Ezeh, joka viimeisteli kaksi maalia viimeisen vartin aikana.

– Teimme tauolla pieniä viilauksia ja tulimme toiselle jaksolle paremmin. Saimme enemmän etenemisiä ja siitä palkinnoksi rankkarin, jonka kuitenkin missasimme. Olen erittäin ylpeä siitä, miten joukkue reagoi epäonnistumiseen – viime kaudella nuo hetket olivat meille usein sysimustia, mutta nyt selkäranka pysyi hyvin kasassa, ja pystyimme jatkamaan kuskin paikalla.

Ezehin ensimmäinen maali syntyi komean oikean laidan hyökkäyksen lopputuotteena, kun huippulahjakas kärki pääsi puttaamaan pallon parista metristä tyhjään maaliin. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Ezeh osui rangaistuspisteeltä hallitulla sijoituksella.

David Ezeh, Francis Etu - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist
David Ezeh ja Francis Etu.

– Ensimmäinen maalimme oli upea hyökkäys. Emme pystyneet sen jälkeen pitämään täydellisesti Atlantista pois maalipaikoilta, mutta peli oli kuitenkin riittävän hyvin kontrollissa johtoasemassa, ja pääsimme vielä lisäämään johtoamme.

– Toisen jakson esitykseen voi olla melko tyytyväinen, mutta ensimmäinen ei ollut pelillisesti sitä, mitä haluamme. Henkisesti kuitenkin todella tärkeä voitto kaikkien vaiheiden jälkeen, iloitsi Nuutinen.

HJK Klubi 04:n tuore vahvistus Hadi Noori oli heti joukkueen avauskokoonpanossa. Noorin debyytti oli lupauksia herättävä.

– Hadi pääsi tekemään debyytin nopeasti, mikä on tietysti tärkeää, jotta hän pääsee sisälle pelaamiseemme. Mielestäni tänään hän väläytteli osaamistaan ja pääsi pelin edetessä paremmin ja paremmin mukaan. Ymmärrettävästi joissain tilanteissa näkyi vielä se, ettei hän ole vielä sataprosenttisesti sisällä pelaamisessamme, koska hänellä on vasta muutamat harjoitukset takana. Positiivinen debyytti, kehui Nuutinen.

Hadi Noori - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist
Hadi Noori vakuutti debyytissään.

HJK Klubi 04 pelaa seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina 14. toukokuuta kello 17. Äitienpäivänä pelattavassa kamppailussa Klubin vieraaksi Bolt Arenalle saapuu PPJ.

Atlantis 2 vs HJK Klubi 04 0–2 (0–0)
75’ David Ezeh 0–1
83’ David Ezeh 0–2 rp

HJK Klubi 04:n kokoonpano: Antonio Reguero – Oscar Häggström (81’ William Grönblom), Lukas Kuusisto, Michael Boamah, Benjamin Dahlström – Otto Hannula (66’ Aaro Toivonen), Liam Möller, Hadi Noori (81’ Jasper Pikkuhookana) – Dylan Hayes (60’ Francis Etu), David Ezeh, Stanislav Baranov (60’ Ville Vuorinen)