HJK Klubi 04 kohtaa KaaPon

Klubin nuoret sopeutuvat aikuisten sarjaan peli peliltä paremmin. 

Saku Heiskanen - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola

HJK:n reservijoukkue HJK Klubi 04 pelaa huomenna keskiviikkona 29.7.2020 Bolt Arenalla kauden kuudennen matsin Kakkosen lohko B:ssä. Klubi on lohkossaan toisena.

– KaaPo ei ole ehkä aloittanut tuloksellisesti niin hyvin kuin odotettiin, mutta on lohkon parhaita joukkueita ja taatusti haastava vastustaja. Joukkueessa useampi kokenut pelaaja, joilta löytyy pelejä myös korkeammilta sarjatasoilta, kertoo HJK Klubi 04:n päävalmentaja Joonas Rantanen.

– Jazzia vastaan hyökätessä täytimme kenttää hyvin, liikutettiin palloa järkevästi ja saatiin uhkaa selustaan. Nämä asiat sekä pienet parannukset puolustamisessa ovat oleellisia jälleen keskiviikkona, jatkaa Rantanen.

HJK Klubi 04 koostuu nuorista pelaajista, vaikka mukana on muutama kokeneempikin pelaaja. Joonas Rantanen on tyytyväinen joukkueen työmoraaliin.

– Ensimmäistä kauttaan aikuisten pelejä pelaavat sopeutuvat peli peliltä paremmin ja ylipäätänsä moni nuori pelaajamme on onnistunut mainiosti. Joukkueessa vallitsee hyvä tekemisen ja työnteon meininki.

HJK Klubi 04 vs KaaPo 
Ke 29.7.2020 klo 18:30 
Bolt Arena, Urheilukatu 5

Osta liput matsiin: HJK.fi/liput »