HJK Klubi 04 vahvistuu – Tommi Jäntti sopimukseen

Takkula: ”Tommi tuo pallollista laatua ja kokemusta nuoreen ryhmään.”

Tommi Jäntti - HJK Helsinki. Photo: @ HJK Media

HJK ja Tommi Jäntti, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021

– Hienoa, että saimme Tommin tasoisen pelaajan vahvistamaan HJK Klubi 04 joukkuetta. Tommi tuo pallollista laatua ja kokemusta nuoreen ryhmään. Tommilla on kaikki eväät ottaa vielä myös pelaajana kehitysaskelia eteenpäin ja uskomme, että hänen parhaat pelinsä ovat vielä edessäpäin, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Tommi Jäntti on hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja HJK:n kasvatti, joka on edustanut Klubia kahdeksanvuotiaasta HJK Klubi 04 -joukkueeseen asti. Sieltä hän siirtyi Rovaniemelle ja on pelannut viimeiset kaksi kautta RoPSissa. 

Jäntillä on tilillään jo 23 Veikkausliiga-ottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia, ja Ykkösessä 26 ottelua ja maaleja neljä. Näiden lisäksi hän edusti RoPSia kahdessa eurokarsintaottelussa, joissa hän onnistui maalin teossa kertaalleen Aberdeen FC:tä vastaan.

– Hyvillä fiiliksillä palaan kotiin Klubiin, jossa olosuhteet ja mahdollisuudet kehittymiseen ovat loistavat, iloitsee Tommi Jäntti.

– Odotan nuorelta joukkueeltamme hyviä tuloksia ja nousujohteista kehittymistä koko kauden ajan, ja samaa tietysti myös itseltäni.

– Terveiset kaikille kannattajille! Toivottavasti näemme kentillä, kun olosuhteet sen sallivat.

Tervetuloa kotiin, Tommi!