Benjamin Dahlström ja Kailash Bhandari jatkosopimuksiin HJK Klubi 04:n kanssa

Maalivahti Aleksi Partanen HJK Klubi 04:stä lainalle KTP:hen.

Benjamin Dahlström, Kailash Bhandari - HJK Klubi 04
Benjamin Dahlström ja Kailash Bhandari

18-vuotiaat Benjamin Dahlström ja Kailash Bhandari ovat tehneet vuoden jatkosopimukset HJK Klubi 04:n kanssa. Jo viime kaudella kaksikko harjoitteli pääosin Klubi 04:n mukana mutta pelasi lainalla Kakkosessa Pallokerho Keski-Uusimaan riveissä. Kausi oli PKKU:lle haastava: sarjan päättyessä joukkue oli tasapisteissä toiseksi viimeiseksi sijoittuneen MyPan kanssa mutta säilytti sarjapaikkansa maalieron turvin.

– Oli nihkeä kausi, mutta onnistuttiin säilymään Kakkosessa. Oli hyvä päätös lähteä lainalle, tiivistää Bhandari.

Kausi oli opettavainen, sillä kumpikin pelasi isoja minuutteja ensimmäistä kertaa miesten sarjoissa. Bhandari pelasi tutussa laitapakin roolissa 19 ottelua ja oli kaikissa avauksessa.

– Olen laitapakki, puolustan kovaa, mutta tykkään olla mukana hyökkäyksissä – sellainen boksista boksiin pelaaja siis, Bhandari kuvailee itseään.

Keskikentällä pelaava Benjamin Dahlström esiintyi myös 19 ottelussa, joista avasi 13. Hän teki kauden aikana kolme maalia, kaksi FC Kiffenin ja yhden MyPan verkkoon.

– Olen aika monipuolinen pelaaja. Voin pelata keskikentällä eri rooleissa, yleensä kutos- tai kasipaikalla. Olen hyvä molempiin suuntiin, ja suurimmat vahvuuteni ovat pelikäsitys, juoksuvoima sekä kyky riistää palloja. Minulla on paljon samoja ominaisuuksia isoveljeni (ex-Klubi-kapteeni Sebastian Dahlström) kanssa, nuorempi Dahlström kertoo.

Sekä Dahlström että Bhandari edustavat Klubi 04:ää tiistaina 19.4. alkavalla Kakkosen kaudella. Kaverukset ovat palanneet mielissään täysipäiväisiksi klubilaisiksi. Molemmat liittyivät HJK:hon vuodeksi 2018, Dahlström Käpylän Pallosta ja Bhandari FC Kontusta.

– HJK:ssa on laadukas ympäristö, ja tuntui heti kotoisalta olla takaisin täällä. Olisi hieno nousta takaisin Ykköseen, joten lähdetään tähtäämään siihen, kuittaa Bhandari.

Samoilla linjoilla on myös Dahlström: HJK Klubi 04 halutaan nostaa takaisin Ykköseen. Hänellä on mielessään myös selkeät henkilökohtaiset tavoitteet.

– Tavoitteeni on olla mahdollisimman isossa roolissa myös tällä kaudella ja kehittyä paljon pelaajana. Meillä on Klubi 04:ssä isoja tavoitteita myös joukkueena, kuten Ykköseen nousu sekä pelien dominointi Kakkosessa varsinkin pallollisesti, Dahlström linjaa.

Aleksi Partanen lainalle KTP:hen

HJK Klubi 04:n veskareista Aleksi Partanen viettää alkavan kauden lainalla Kotkassa.
Ykkösen KTP vuokrasi maaliskuussa 18 vuotta täyttäneen Partasen organisaatioonsa koko kaudeksi.

Partanen hakee Kotkasta peliaikaa miesten peleistä. Ykkösen joukkueessa ykkösmaalivahti on lähtökohtaisesti Anton Lepola, mutta peliaikaa Partaselle pitäisi olla luvassa vähintäänkin Kakkosessa pelaavassa KTP:n reservijoukkueessa Peli-Karhuissa.