Ennakko & katsojainfo: HJK Klubi 04 vs HJK tiistaina 24.5. klo 18.00

Reservijoukkue haastaa liigajengin Roope Riskin paluupelissä – liput ”Klubiderbyyn” myynnissä erikoishintaan.

Klubiderby 24.5.2022. Photo: © Jussi Eskola

HJK Klubi 04 vs HJK
Ti 24.5.2022 18:00. Portit avataan klo 17:00.
Suomen Cupin 5. kierros – Bolt Arena 

HJK aloittaa tiistaina tämän vuoden Suomen Cupissa 5. kierrokselta. Kilpailusäännöt pakottavat Klubin kohtaamaan tällä kierroksella reservijoukkueensa HJK Klubi 04:n, joka kaatoi 4. kierroksella Ykköstä tappioitta johtavan Gnistanin komeasti 3–1. 

Ottelu on edessä vain kaksi vuorokautta HJK:n Haka-voiton jälkeen, vaikka Cupin runkopelipäivä olisi keskiviikko. 

– Bolt Arenalla pelataan keskiviikkona koko päivä [yritystapahtuma] HJK Business Cupia, joten olisimme päässeet pelaamaan ottelun vasta myöhään keskiviikkoiltana. Pelaamalla tiistaina saamme ehjemmän harjoitusviikon ennen ensi sunnuntain KuPS-vieraspeliä: voimme valmistautua kärkipeliin yhden päivän enemmän, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Koskela aikoo ymmärrettävästi kierrättää pelaajistoaan roimasti. Avauskokoonpanossa ei nähdä montakaan samaa kasvoa Haka-ottelun avaukseen verrattuna. Tuorejalkaisista yksi on Roope Riski, jonka on tarkoitus palata tiistaina kentälle Veikkausliiga-avauksessa tapahtuneen loukkaantumisen jälkeen. 

HJK:n ensi sunnuntain vastustaja KuPS pelaa oman Cup-matsinsa Ykkösen EIF:ää vastaan kotikentällään helatorstaina klo 15. Ilveksen reservijoukkue pudotti 4. kierroksella Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen Cupista. HJK Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen kertoo, ettei Klubissakaan ole annettu ”tallimääräyksiä”.

– Onhan kyseessä aika spesiaali ottelu, mutta ihan normaalisti lähdemme pelaamaan ja kilpailemaan, Nuutinen naurahtaa kysymykselle.

– Tietysti tämä on meille kovin mahdollinen testi, mutta otetaan haaste vastaan! Ennakkoluulottomasti lähdemme pelaamaan meidän omaa fudista ja haastamaan liigajoukkuetta.

HJK Klubi 04 kärsi lauantaina ensimmäisen tappionsa erittäin tasaiseksi muotoutuvassa Kakkosen B-lohkossa. Liiga-HJK:n tavoin myös 04:lle Cup-matsi on jo kolmas viikon sisään. 

– Jonkinlaista rotaatiota täytyy tehdä, jotta saamme kentälle mahdollisimman palautuneita ja freesejä pelaajia. Parasta mahdollista kokoonpanoa haemme juuri tähän otteluun.

Liput 

Tiistain ”Klubiderbyyn” on vapaa pääsy kaikilla HJK:n kausikorteilla. Katsomoista käytössä ovat vain Pääkatsomo ja Klubipääty, ja kulku molempiin tapahtuu Pääkatsomon pääovelta eli portista 1. Molemmissa katsomoissa on numeroimattomat paikat, joten myös kaikki Itäkatsomon kausikortit toimivat Pääkatsomon portilla.

Irtolippujen hinnasto on simppeli: Aikuiset 10 ja lapset sekä alennusryhmäläiset (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät) 5 euroa (Toimistolta ostettaessa hintoihin lisätään 5 euroa). Samat hinnat ovat juhlan kunniaksi voimassa myös HJK:n 115-vuotisjuhlaottelussa AC Oulua vastaan 18.6.!

Ennakkoliput ja kausikortit ovat myynnissä tutussa osoitteessa liput.hjk.fi.  Ennen ottelua lippuja on myynnissä HJK:n toimistossa. Jäsenmaksunsa viimeistään maanantaina maksaneet HJK-juniorit pääsevät Klubin peleihin maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. 

Saapuminen

Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut

Urheilukadun kivijalkaravintolan lisäksi Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 17. Lukuisien kioskien lisäksi stadionilla on käytössä kioskiautomaatteja kaikissa katsomoissa. Automaateista on ostettavissa muun muassa makeisia, sipsejä, suolapähkinöitä ja kauravälipaloja.

Kannattajatuotteet

HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Bolt Arenan kivijalasta HJK:n toimiston edestä ja ottelun aikana Pääkatsomon sisätiloissa. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta.

Uutuus: Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä Klubin fanisormen – ohjeet täällä

Johannes Yli-Kokko, Casper Terho - HJK Helsinki - Mehiläinen

Anniskelukatsomot

Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä. 

Bolt Arena - katsomokartta

Keitä kentällä?
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut »

Televisiointi
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä: Ruutu.fi »

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa & nähdään, paras Klubi voittakoon!

220524 HJK Klubi 04 vs HJK - Suomen Cup