HJK Klubi 04 on pelannut ensimmäiset harjoituspelinsä

HJK Klubi 04:n valmistautuminen vuoden 2022 Kakkosen kautta varten on hyvällä mallilla. 

Kai Meriluoto - HJK Klubi 04.

HJK Klubi 04 vs VJS 1-0

Paljon on uutta, sillä viime kauden Ykkösestä putoamisen seurauksena ryhmän pelaajisto on muuttunut huomattavasti. Joukkueeseen etsitään vielä vahvistuksia parille pelipaikalle. Ryhmällä on myös tuore päävalmentaja, Miika Nuutinen.

Nollanelonen on pelannut myös ensimmäiset harjoitusottelunsa. Kausi avattiin 1-1 tasapelillä Käpylän Palloa vastaan. Viime lauantaina puolestaan saatiin kauden ensimmäinen voitto, kun VJS kukistui kotona Saharassa 1-0. Kamppailun ainoan osuman viimeisteli näytillä oleva Jakob Gottberg.

Nuutisen mukaan harjoittelu on sujunut hyvin, ja peleistä on saatu arvokasta informaatiota tulevaa kautta varten.

– Ensimmäisten harjoitusviikkojen aikana on kärsitty jonkin verran sairasteluista, mutta siitä huolimatta olen tyytyväinen harjoitteluun. Joukkue on paiskinut hyvin hommia ja päivä päivältä näytetään enemmän joukkueelta. 

– Ensimmäisissä peleissä ollaan tietenkin vielä kaukana siitä pelaamisen tasosta, jolle halutaan päästä, mutta molemmissa peleissä joukkueen ilme on ollut hyvä. Pidän tärkeänä, että päästiin aloittamaan pelit heti ensimmäisellä harjoitusviikolla ja sitä kautta viemään prosessia eteenpäin. Tavoitteena on luonnollisesti parantaa pelaamista jatkuvasti ja joka viikonloppu kentällä tulisi olla vähän valmiimpi HJK Klubi 04.

HJK Klubi 04:n pelaajatilanteesta ja kauteen valmistautumisesta on tulossa lisää tietoa ensi viikolla.

HJK Klubi 04 vs VJS 1-0 (0-0)

58. Jakob Gottberg rp.

HJK Klubi 04:n kokoonpano: Jantunen (45. Ramula) – Vuorinen (57. Bhandari), Arminen (57. Kuusisto), Boamah, Häggström – Kujasalo (71. Moraes), Harden (71. Erikson Carlos), Toivonen (45. Aaltonen) – Rökman (45. Blumme), Meriluoto (45. Ezeh), Cardoso (45. Gottberg)