HJK Klubi 04 vahvistuu kokeneella pelaajalla

Brasilialainen Erikson Carlos tuo arvokasta kokemusta HJK:n reservijoukkueeseen. – ”HJK on Suomen menestynein seura. Tämä on upea mahdollisuus minulle.”

Erikson Carlos - HJK Klubi 04
Erikson Carlosilla on kokemusta Veikkausliigan otteluista.

HJK ja Erikson Carlos Batista dos Santos, 26, ovat tehneet kauden 2022 kattavan sopimuksen, jossa on liigaoptio kaudesta 2023. Nimellä Erikson Carlos pelaava hyökkääjä tuo kokemusta HJK Klubi 04:n miehistöön.

– Olen tosi iloinen mahdollisuudesta ja haluan näyttää jälleen oman tasoni. HJK on Suomen menestynein seura, ja tämä on upea mahdollisuus minulle, Erikson Carlos sanoo.

Belo Horizonten kaupungista kotoisin oleva brasilialainen siirtyi kotimaassaan kaudella 2018 Rio Brancosta lainalle Japanin liigaan SC Sagamiharaan, josta hän tuli Suomeen HIFK:n riveihin kaudeksi 2019.

Erikson Carlos on edustanut Veikkausliigassa kauteen 2021 asti HIFK:ta, josta hän siirtyi lainasopimuksella KTP:hen. Hänellä on tilillään 42 Veikkausliigan ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia. Tehokkain kausi hänellä oli 2019, jolloin maaleja syntyi 21 ottelussa kuusi.

– HJK Klubi 04 runko koostuu 2003–2005 syntyneistä lupaavista pelaajista. Kokenut Erikson Carlos pystyy auttamaan esimerkillään ja rutiinillaan meidän nuoria pelaajia. Tunnemme pelaajan taustan hyvin ja tässä tilanteessa pystymme molemmat auttamaan toisiamme, HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä kertoo.

Bem-vindo ao Klubi, Tiquinho!