Midtjyllandin testissä käynyt David Ezeh jatkosopimukseen

HJK Klubi 04:ssä viime vuonna debytoinut Ezeh on U17-maajoukkueen johtavia hyökkääjiä.

Hyökkääjä David Ezeh on tehnyt kauden 2025 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen HJK:n kanssa. Helmikuussa 17 vuotta täyttävä Ezeh pelasi jo viime kaudella Kakkosessa HJK Klubi 04:ssä 18 ottelua ja iski neljä maalia.

Kauteen mahtui myös kymmenkunta peliä Klubin B-nuorten SM-kultaa voittaneessa joukkueessa sekä toistakymmentä U17-maaottelua. Vahvat otteet Minihuuhkajissa herättivät useammankin ulkomaisen seuran kiinnostuksen, ja Ezeh vieraili hiljattain Tanskan johtaviin seuroihin kuuluvan Midtjyllandin testissä.

Hän kuvailee kahden viikon testirupeamaa, johon sisältyi kolme ottelua U19-joukkueessa, erittäin onnistuneeksi.

– Treenit ja pelit menivät hyvin. Joukkue ja taustat ottivat hyvin vastaan, joten oli helppo olla oma itsensä. Pelasin Hammarbytä, Stabaekia ja hetken AIK:ta vastaan, Ezeh kertoo.

Ennen HJK:hon siirtymistään Ezeh oli pelannut aiemmin HPS:ssa sekä Gnistanissa. Nuorella miehellä oli sopimus HJK:n kanssa myös tulevalle kaudelle, mutta sopimuksen pidentäminen vuoden 2025 loppuun oli helppo päätös.

– Luotan Klubin valmennukseen ja tähän ympäristöön, jossa täällä tehdään töitä. Valmentajat vaativat paljon, koska he haluavat kehittää meitä. Mä annan itsestäni kentällä 100 prosenttia, mutta myös valmentajat antavat ohjeita ja apua yhtä paljon, Ezeh kiittelee.

Onnittelut jatkosta, David!