Ricardo Cardoso HJK Klubi 04:een

Portugalilainen laitahyökkääjä vakuutti syksyn testeissä. – ”Haluan kehittyä ja tavoitella paikkaa Veikkausliiga-pelaajana.”

Ricardo Cardoso - HJK Klubi 04

HJK ja Ricardo Gué Rosa Cardoso, 20, ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen. Portugalilainen laitahyökkääjä liittyy HJK Klubi 04:n miehistöön.

– Ensiksi haluan kiittää Kajaanin Hakaa. Kun tulin Suomeen, seura otti minut hienosti vastaan ja auttoi sopeutumaan uuteen kulttuuriin. HJK on nyt seuraava askel eteenpäin urallani. HJK on Suomen paras seura ja paras ympäristö kehittyä pelaajana. Haluan siis kehittyä ja tavoitella paikkaa Veikkausliiga-pelaajana, hehkuttaa Ricardo Cardoso.

Cardoso on saanut pelaajakoulutuksensa Portugalissa Sporting CP:n ja Benfican akatemioissa. Belenenses SAD:n kautta hän siirtyi viime vuonna Kajaanin Hakaan, jossa hän teki kahdeksassa Kolmosen ottelussa 12 maalia ja syötti kuusi. 

Debyytin São Tomé ja Principen maajoukkueessa Cardoso teki viime maaliskuussa Africa Cup of Nations -karsintaottelussa Sudania vastaan.

Viime vuoden syksyllä Cardoso tuli testiin HJK Klubi 04:een ja vakuutti osaamisellaan. Tätä siirtoa on työstetty siitä asti hyvässä yhteistyössä, josta iso kiitos Kajaanin Hakan Jarmo Anttoselle.

Bem-vindo ao Klubi, Gué!

HJK Kausikortti kaudelle 2022