Tuplamestari Antonio Reguero HJK Klubi 04:n maalille

Päävalmentaja Nuutinen: ”Nuorten lupaustemme rinnalle on tärkeää löytää Antonion kaltaisia pelaajia.”

Antonio Reguero - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Antonio Reguero torjui HJK:n maalilla vuonna 2020.

HJK Klubi 04:n nuori Kakkosen joukkue saa ensi kaudeksi maalilleen todellisen konkarivahvistuksen, kun 40-vuotias espanjalaisveskari Antonio Reguero palaa Helsinkiin yhden vuoden sopimuksella. 

Reguero oli vuonna 2020 Klubin tuplamestaruuden takuumiehiä. 

– Olen todella iloinen mahdollisuudesta palata Klubiin! Viime visiitiltä on loistavia muistoja, ja olen jälleen valmis antamaan intohimoni ja harjoitus- ja kilpailuviettini seuran, valmennuksen ja muiden pelaajien hyväksi, Reguero hymyilee.  

Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen tietää Regueron kaltaisen konkarin arvon nuorelle joukkueelleen niin kentällä kuin pukukopissakin.

– Olen erittäin iloinen sopimuksesta. Nuorten lupaustemme rinnalle on tärkeä löytää Antonion kaltaisia pelaajia, jotka pystyvät pelillisen johtajuuden lisäksi kokemuksellaan tukemaan joukkuetta vaikeina hetkinä sekä näyttämään esimerkkiä siitä mitä pitkä ammattilaisura vaatii.

Madridilaislähtöinen Reguero siirtyi kotimaastaan Skotlantiin vuonna 2012, ja vuodesta 2016 kotimaa on ollut Suomi: Hän pelasi RoPS:ssa kaudet 2016–2019 ja HJK:n jälkeen FC Lahdessa 2021–2022. 

HJK Klubi 04 aloitti joukkueharjoitukset kohti uutta kautta maanantaina, ja Reguero hyppää mukaan ensi viikolla. Nollanelosen viime kauden nuorista lupauksista Oliver Pettersson, Aaro Toivonen, Niilo Kujasalo ja Liam Möller jatkavat loppiaisena harjoituksiin palaavan Veikkausliigajoukkueen harjoitusvahvuudessa. 

Antonio Reguero - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Kauden 2020 päätteeksi HJK juhli Suomen mestaruutta ja Suomen Cupin voittoa.