HJK Klubi 04:llä Ykkösen derby sunnuntaina

Ykkösen tiukka ottelutahti jatkuu. Keskiviikkona 1-1 tasapelin Porissa MuSaa vastaan pelannut HJK Klubi 04:n saa sunnuntaina klo 18.30 Bolt Arenalla vastaansa pääkaupunkiseudun derbyssä PK-35:n.

Mika Väyrynen - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK Klubi 04 vs PK-35
Su 30.5.2021 klo 18:30
Bolt Arena

Viisi ottelua pelannut nollanelonen on Ykkösen sarjataulukossa neljällä pisteellä sijalla 10. Joukkueet ovat kuitenkin pelanneet sarjassa vaihtelevan määrän pelejä. Esimerkiksi yhden sijan nollanelosta alempana sarjassa olevalla PK-35:llä on vasta kolme peliä alla; joukkue aloitti pelinsä 1-0 kotivoitolla MuSasta, sitten ovat tulleet tappiot Rovaniemen Palloseuraa ja EIF:ää vastaan. Joukkueen tekemät kolme maalia ovat jakautuneet Daniel RantasenEetu Puron ja Jonathan Muzingan kesken. 

Kim Raimin valmentama PK-35 on varsin kokenut ryhmä. Joukkueessa on useita Veikkausliigaveteraaneja, joista useimmat ovat jossain vaiheessa edustaneet HIFK:ta: Pauli KuusijärviJaakko LepolaVille SalmikiviMatias HänninenOtto-Pekka Jurvainen, Patrick Aaltonen ja Esa Terävä. HJK-tausta on kuuluisaan jalkapallosukuun kuuluvalla Daniel Rantasella, jonka isä on HJK-legenda Rami ja kaksoissisar naisten maajoukkuepelaaja Amanda.

Nollanelosen päävalmentaja Mika Väyrynen toivoo joukkueensa jatkavan siitä, mihin Porissa viikolla jäätiin.

– Tarvitsemme ensinnäkin samanlaisen intensiteetin kuin MuSaa vastaan, kun me puolustamme. Kun yhdistämme sen laadukkaaseen pallolliseen pelaamiseen, niin hyvä tulee.

– Terveystilanteessa ei ole muutoksia. Saku Heiskanen palasi Porissa kokoonpanoon maalin kera ja on kunnossa. Muuten meillä on kokoonpano vielä hiukan auki, mutta Veikkausliigajoukkueesta saattaa tulla joku pelaaja meille huomenna, Väyrynen valaisee pelaajatilannetta.

HJK Klubi 04–PK-35 pelataan edelleen koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä.

Ottelun voi katsoa Ruudun striimistä tästä.