HJK Klubi 04:n valmennukseen muutoksia

HJK:n miesten reservijoukkueen uusi päävalmentaja on Miika Nuutinen. – Takkula: ”Sarjatasosta riippumatta HJK Klubi 04:n pelaajakehitystoiminnan pitää olla Suomen parasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä.”

Katso Miika Nuutisen haastattelu videolta!

HJK Klubi 04 valmennukseen tulee merkittäviä muutoksia kaudelle 2022. Päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan Miika Nuutinen kaksivuotisella sopimuksella, ja toiseksi valmentajaksi tulee Tuomas Silvennoinen, jonka sopimus on mallia 1+1.

– Olen erittäin innoissani. Tämä on itselleni iso askel, kun juniorivalmentajana tulen ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueeseen. HJK, totta kai, on suurin ja kaunein tässä maassa. Monta vuotta olen valmentanut HJK:n joukkueita vastaan – niissä otteluissa on aina ollut extra latausta – , ja nyt on tosi siistiä päästä tälle puolelle, toteaa Miika Nuutinen.

Miika Nuutinen siirtyy HJK:n organisaatioon Käpylän Pallosta, jossa hän johdatti menneellä kaudella joukkueensa U17-ikäluokan Suomen mestariksi.

Tuomas Silvennoinen siirtyy HJK Klubi 04:n riveihin Joensuusta JIPPO U17 päävalmentajan tehtävistä. Hän on opiskellut Lissabonin yliopiston urheilutieteellisen tiedekunnan jalkapalloon erikoistuneella kurssilla ja toiminut aiemmin Savonlinnan Työväen Palloseuran päävalmentajana ja apuvalmentajana A. S. D. Giorgione Calcio 2000:ssa Venetossa, Italiassa.

– Odotan innolla toimimista Suomen suurimmassa seurassa. Tämä on loistava mahdollisuus päästä toimimaan huippuammattilaisten kanssa. En malta odottaa, että harjoitukset ja pelit alkavat, hehkuttaa Silvennoinen.

Molemmilla sekä Nuutisella että Silvennoisella on myös roolinsa HJK:n miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä.

HJK Klubi 04 nousi Ykköseen kaudeksi 2021, mutta hakee tulevalla kaudella 2022 uutta vauhtia Kakkosesta.

– Sarjatasosta riippumatta HJK Klubi 04:n pelaajakehitystoiminnan pitää olla Suomen parasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä. Uudella valmennustiimillä on tämä johtavana ajatuksena, kun käynnistamme kahden vuoden projektin, jonka tavoitteena on nostaa HJK Klubi 04 takaisin miesten Ykköseen, määrittelee HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula joukkueen toiminnan suuntaviivat.

HJK Klubi 04:n valmennustiimi kaudelle 2022

Miika Nuutinen, päävalmentaja
Tuomas Silvennoinen, valmentaja
Mikko Lingnell, valmentaja
Aleksi Lalli, huippuvaiheen talenttivalmentaja
Marko Frantsi, maalivahtivalmentaja

Fitnessvalmentaja ilmoitetaan myöhemmin.