HJK lohkovoittoon Liigacupissa

HJK palasi keskiviikkoiltana Maarianhaminassa voittokantaan lyömällä IFK Mariehamnin lukemin 4-0. Voitto varmisti HJK:lle alkulohkon ykkössijan ja hyvät asetelmat lauantaina pelattavaan puolivälierään, jossa vastaan asettuu jyväskyläläinen JJK. HJK:n kaksi viimeistä maalia olivat Nikolai Alhon käsialaa.

  • Nyt tuntuu tosi hyvältä. Ärsyttänyt pahasti kun koko talvikauden on ollut paljon paikkoja, mutta mikään ei ole tuntunut menevän sisään. Ensimmäisellä puoliajalla osuin vielä ylärimaan ja tolppaan. Sitten kun vihdoin meni sisään niin meni saman tien kaksi, kertoi nuori HJK-kasvatti.

Maalinteon avasi Demba Savage heti ensiminuuteilla. Akseli Pelvas kasvatti johdon kahteen toisen puoliajan alussa, jonka jälkeen Alho lopetti IFK:n pyristelyn kahdella osumallaan. Lohkovoitolla HJK varmisti myös puolivälierän olevan kotiottelu. Pelit jatkuvat jo lauantaina, mutta joukkue on Alhon mukaan valmis kovaankin tahtiin.

  • Tuntuu että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Talvi ollaan menty todella kovaa ja on ollut aika rankkaakin, mutta nyt vaikutukset alkaa huomaamaan. Kentällä jaksaa tehdä tosi paljon duunia.

Puolivälierä JJK:ta vastaan pelataan lauantaina Talin hallissa kello 14.30.