HJK Marbellan leirillä

HJK matkasi varhain maanantaiaamuna Espanjan Marbellaan leireilemään reilun viikon ajaksi. Alun perin HJK:n piti matkustaa Espanjaan jo sunnuntaiaamuna, mutta aamulento Malagaan oli peruttu ja lopulta Klubi lensi Espanjaan Kööpenhaminan kautta.

Marbellan leirillä HJK pääsee harjoittelemaan aidoilla ruohokentillä ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Leirinsä aikana Klubi pelaa myös kaksi harjoitusottelua, kun se kohtaa ensin Norjan mestaruuden viime kaudella voittaneen Molden ja leirin lopussa ruotsalaisen Kalmarin.  

-Kaikki lähtivät mielellään treenaamaan hyviin olosuhteisiin ulkokentille. Hallissa vietettyjen kuukausien jälkeen tällainen leiri tekee kaikille hyvää. Suunnitelmissa on myös, että leirin jälkeen jatkamme harjoittelua ulkokentillä myös Suomessa, joten ainakin näillä näkymin hallikausi on nyt ohi, kertoo HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

-Kansainväliset harjoituspelit ovat meille todella tärkeitä. Näitä pelejä tarvitaan tasaisesti vuoden ympäri pelaajien kehittymisen ja joukkueen menestymisen puolesta. Kansainvälisissä peleissä on yleensä kova tempo ja kovat, uudenlaiset vastustajat. Erilaisia joukkueita vastaan pelaaminen on hyvää valmistautumista Veikkausliigaa ja Europelejä varten, Lehkosuo jatkaa.

HJK matkasi Marbellaan 22 pelaajan voimin. Kaikki loukkaantuneet pelaajat jäivät harjoittelemaan Suomeen ja mukaan matkasivat seuraavat pelaajat:

Maalivahdit: Daniel Örlund, Saku-Pekka Sahlgren

Puolustajat: Markus Heikkinen, Tapio Heikkilä, Gideon Baah, Sebastian Sorsa, Veli Lampi, Valtteri Moren, Roni Peiponen, Alex Lehtinen, Aapo Halme

Keskikenttä: Guy Moussi, Rasmus Schüller, Mikael Soisalo, Robin Lod, Atom Tanaka, Lucas Lingman, Obed Malolo

Hyökkääjät: Ousman Jallow, Mike Havenaar, Erfan Zeneli, Samuel Haglund

 

HJK TV näyttää Marbellan leirin molemmat harjoitusottelut vain kausikortin kaudelle 2015 lunastaneille, ilmaiseksi.

HJK-Molde keskiviikkona 11.3. kello 16.00 Suomen aikaa.

HJK-Kalmar maanantaina 16.3. kello 16.00 Suomen aikaa.