HJK matkustaa lauantaina AC Oulun vieraaksi

Ojala: ”Pistemenetyksiin ei ole varaa”
HJK suuntaa katseensa euromylläkän keskellä kotimaan Veikkausliigaan, kun se matkaa lauantaina AC Oulun vieraaksi. Vaikka vastustaja on sarjan toiseksi viimeisenä, ei HJK:n toppari Juhani Ojala usko helppoon peliin.
Europelit siis hetkeksi HJK-leirissä pois mielestä ja keskittyminen suuntautuu lauantain vaikeaan vierasotteluun Oulussa. Toppari Juhani Ojala vakuuttaa, että Ouluun lähdetään hakemaan täyttä pistepottia kuten kaikkiin kauden Veikkausliigapeleihin.
– Fiilikset ovat kaikin puolin joukkueessa hyvät. Sarjassa tunnelmakin alkaa hiljalleen tiivistyä kun kausi etenee kohti ratkaisupelejä. Me lähdemme Ouluun samalla ajatuksella kun jokaiseen peliin tällä kaudella: voitto ja kolme pistettä on otettava. Ei asiassa ole mitään ihmeellistä.
AC Oulun vierailusta Helsingissä Ojalalle jäi kuva aggressiivisesti ja ylhäältä prässäävästä joukkueesta. Tuolloin toukokuun alkupuolella HJK:n sankariksi nousi Juho Mäkelä iskemällä kahdesti. Niillä maaleilla HJK myös voitti ottelun 2-0.
– Ei se ollut helppo voitto. AC Oulun tyyli on pelata aktiivisesti, ja uskon, että samanlainen vastustaja tulee vastaan myös lauantaina.
– Toki kotikentällään Oulu saa varmasti lisäpontta meitä vastaan. Meidän pitää olla varuillamme ja pyrkiä omalla pelillä taltuttamaan heidät.
Tuoreessa muistissa on Hongan vierailu pohjoisessa kesäkuun alussa. Espoolaiset joutuivat palaamaan takaisin 2-0 -tappio niskassaan. Samaan ei HJK halua sortua.
AC Oulu – HJK 
Lauantaina 7.8. klo 19.00