HJK:n uudistuneet ravintolapalvelut tositestiin – Matsisapuskat arvioimaan Klubin safkat

HJK ja Matsisapuskat aloittavat yhteistyön, jossa arvioidaan Bolt Arenan ravintolapalveluita.

HJK:n matsitapahtumaa on rakennettu määrätietoisesti kauden alusta lähtien. Hiljalleen palaset ovat loksahtaneet kohdilleen ja ravintolapalvelut on saatu täyteen toimintaansa. 

Kehitys loppuu kuitenkin tyytyväisyyteen. Siksi HJK haluaa laittaa itsensä likoon ja antaa somesta tutun Matsisapuskat-tilin arvioida matsitapahtuman ravintolapalveluita. 

Matsisapuskat on Twitteristä ja Instagramista tuttu sometili, jossa esitellään eri urheilutapahtumien ruoka- ja juomatarjoiluja. Matsisapuskat-tilien sisältöjen parissa viihtyy lähes 13 000 seuraajaa. 

– Yhteistyö on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Suomessa. Matsisapuskat on loistava sometili, jonka sisältöjä seurataan tarkasti. Haluamme tehdä tämän yhteistyön läpinäkyvästi ja ennen kaikkea rehellisen avoimesti. Uskomme omiin tuotteisiimme ja haluamme palveluillemme näkyvyyttä meitä kiinnostavassa kohderyhmässä, mutta haluamme myös palautetta ja kehitysideoita jatkoa ajatellen, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi sanoo. 

Matsisapuskat-tili tekee jo SJK-pelistä videomateriaalia myöhemmin julkaistavaksi. Matsisapuskat esittelee ja arvioi Klubin pelien ruokalistan tarjontaa kesän aikana. 

– Todella innostunut fiilis tulevasta, sillä Matsisapuskat ei ole tätä ennen arvostellut annoksia. Pääsemme nyt kulissien taakse haistelemaan ja maistelemaan miten sapuskat tarjoillaan HJK:n otteluissa, Matsisapuskat-tiliä ylläpitävä Ville Suutarinen sanoo.

HJK:n ottelutapahtumien ruokauutuuksista ja ruokalistasta kerrottiin aiemmin tällä viikolla. Voit lukea ruokatarjonnasta tästä.