HJK menestyi myös kentän ulkopuolella

Tilikauden voitto sijoitetaan stadionremonttiin.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti

HJK menestyi vuonna 2018 sekä kentällä että yhtiönä. Seura voitti miesten jalkapallon Suomen mestaruuden, minkä lisäksi HJK-konserni teki vuoden 2018 tilikaudella lähes 500 000 euron liikevoiton ennen veroja. Tilikauden liikevaihto pysyi konsernitasolla noin kahdeksassa miljoonassa eurossa, ja verojen jälkeinen tilikauden voitto – noin 350 000 euroa – on tarkoitus sijoittaa stadionin käynnissä olevaan peruskorjaushankkeeseen. HJK:n tulos oli nyt jo yhdeksättä vuotta peräkkäin positiivinen. HJK on myös voittanut kahdeksan Suomen mestaruutta viimeisen kymmenen vuoden aikana.

– Suuri kiitos hallitukselle ja henkilöstölle ainakin tuloksellisesti suomalaisen urheiluseurahistorian parhaasta strategiasta ja sen toteuttamisesta. Väittäisin kuitenkin, että meillä on vielä potentiaalia käyttämättä, toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

Viime viikon torstain yhtiökokouksessa valittiin hallitukseen uusina jäseninä Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne ja City Football Marketingin kumppanuuksien strategiajohtaja Pasi Lankinen, joka on aiemmin työskennellyt FC Barcelonassa liiketoimintatiedon hallinnan johtajana. Hallituksessa jatkavat Olli-Pekka Lyytikäinen, Kai Koskinen, Joonas Lyytikäinen, Aki Hyryläinen, Juhani Merimaa, Petteri Kilpinen ja Mika Palmgren.