HJK palaa Lauttasaareen!

Nyt HJK palaa Lauttasaareen! Kesäkuun alussa starttaavat seuran futiskoulut 3–7-vuotiaille pojille ja tytöille. Hetki maihinnousulle on otollinen, koska Lauttasaari vilisee lapsia, suomifutis kehittyy ja Klubissa on potkua.
– On hienoa aloittaa uutta toimintaa ja palauttaa HJK Lauttasaareen. ”Larusta” tulee nyt kymmenes klubilainen kaupunginosa, sanoo HJK-juniorit ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen.
 
Avauspotkun aika on tiistaina kesäkuun 1. päivänä kello 17. Tuolloin uusi HJK-polvi kokoontuu Lauttasaaren Pyrkän kentälle. Lajiin tutustutaan erilaisten leikkien, temppuratojen ja pelien avulla. Ne takaavat menon ja meiningin, kyytiä on luvassa palloille ja jaloille. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki vuosina 2003, 2004, 2005 ja 2006 syntyneet pojat ja tytöt.
 
HJK järjestää toimintaa aluksi kerran tai kaksi viikossa, tavallisesti tiistai-iltaisin ja lauantaiaamupäivisin. Kesästä syksyyn lapset harjoittelevat futiskoulu-periaatteella, pois lukien kesälomat, ja viimeistään syyskuussa perustetaan ensimmäiset HJK-Lauttasaaren joukkueet. 

kuvassa poseeraavat Klubin kaupunginosasarjan vuonna 1980 voittaneet 7-vuotiaat HJK-Lauttasaaren pelaajat
 
Sinivalkoinen tie
 
Lauttasaaren futiskouluun ilmoittautuvat astuvat sinivalkoiselle tielle. Sen varrelta löytyy jokaiselle jotain. Innokkaimmat, lahjakkaimmat ja eniten pallon lumolle antautuneet saattavat vuosien kuluttua pelata HJK:n paidassa kotimaan liigaa tai eurooppalaisia seurajoukkuekilpailuita. Astetta kevyemmin peliin suhtautuvat voivat harrastaa kuningaslajia itselleen sopivalla tavalla ja itselleen sopivalla tasolla.
 
HJK:n valmennusjohtaja Erkka V. Lehtola, itsekin lauttasaarelainen, iloitsee Klubin paluusta saarelle.
– Tämä on upea avaus. Haluamme laajentaa toimintaamme uusille alueille, jotta yhä useammalla lapsella on mahdollisuus liittyä hienoon Klubiin. Toki haluamme kasvattaa seuran pelaajamäärää, jotta myös potentiaalisia huippupelaajia mahtuu joukkoon enemmän. Pyrimme takaamaan kaikille hienon harrastuksen aloittaville lapsille laadukkaat ja sykähdyttävät ensimmäiset potkut. Toivottavasti kesäinen Pyrkän hiekkakenttä pöllyää pian uuden polven klubilaisista!
 
 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET FUTISKOULUUN TÄSTÄ LINKISTÄ!