HJK panostaa kumppani- ja tapahtumapalvelujen kehittämiseen

Helsingin Jalkapalloklubi on solminut kumppanuuden matka- ja tapahtumapalveluita tuottavan Elämys Groupin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota pelaajille ja seurojen toimihenkilöille saumattomat matkajärjestelyt sekä nostaa kumppani- ja fanipalvelut Suomessa uudelle tasolle.

Elämys Group on matka- ja tapahtumayritys, jonka muita merkittäviä urheilujärjestökumppaneita ovat muun muassa Olympiakomitea, Koripalloliitto ja Hiihtoliitto.

Sopimuksen myötä Elämys Group vastaa muun muassa HJK:n edustusjoukkueen matkajärjestelyistä sekä tärkeimpien kotiotteluiden VIP-palveluiden toteutuksesta. Muun muassa koripallon EM-kisojen tapahtumakonseptista vastannut Elämys Group on erikoistunut tuottamaan palveluja urheilujärjestöille ja näiden tärkeimmille sidosryhmille.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä HJK:n kanssa. Lähdemme nöyrin mielin rakentamaan parhaita palveluita palloilun kuningaslajin pariin. On upeaa saada yhteistyökumppaniksi kotimainen seura, joka on tehnyt jo yli 100 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi. Meidän tehtävämme on vapauttaa seuran avainhenkilöiden resursseja ja kehittää palveluja kumppaneille ja faneille tuomalla oman asiantuntijuutemme matkustus- ja tapahtumajärjestelyihin, Elämys Group:n toimitusjohtaja Jussi Viskari kertoo.

– Me olemme myös mielissämme yhteistyön käynnistymisestä. Elämys Groupilla on vahvaa osaamista ja näyttöjä toiminnasta urheilujärjestökumppanien kanssa sekä matkajärjestäjä että VIP-palveluiden toteuttajana. Meidän edustusjoukkueen matkajärjestelyt ovat joskus haasteellisia lähinnä kansainvälisten otteluiden osalta ja silloin meillä tulee olla osaava kumppani auttamassa meitä. Samoin juniorijoukkueiden kansainväliset turnausmatkajärjestelyt vaativat vahvaa ammattitaitoa. Olemme iloisia yhteistyön käynnistymisestä, HJK Oy:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen sanoo.

Suomen tehokkain urheilumatkatiimi takaa sujuvat matkustuspalvelut

Elämys Groupin urheilumatkustustiimi on Suomen ainoa urheiluryhmien matkustukseen erikoistunut matkatoimistotiimi. HJK:n matkustustoimeksiannoista vastaava Nina Strang uskoo, että HJK:n ja muiden urheilujärjestöjen palveleminen samalla tiimillä tuo synergiaetuja HJK:n joukkueille:

– Urheiluryhmien matkustustarpeet poikkeavat paljon liikematkustuksesta ja vapaa-ajan matkustuksesta, mutta eri urheiluryhmillä on hyvin samanlaisia tarpeita ja reunaehtoja. Meille joukkueen kokoonpanon muutokset viime hetkellä ja haasteelliset lentoreititykset ovat arkipäivää, ei poikkeuksia, Strang sanoo.

Yritysasiakkaille yhteistyö tulee näkymään HJK:n ja Elämys Groupin yhdessä tuottamina elämyksellisinä henkilöstöpalveluina ja -tapahtumina.