HJK panostaa tapahtumatuotantoon

Sirja Luomaniemi tuo uutta energiaa ja laaja-alaisuutta HJK:n kaupalliseen toimintaan.

Sirja Luomaniemi - HJK Helsinki. Photo: @ HJK Media

HJK:n uutena kaupallisena johtajana aloittaa tammikuun 2021 alusta alkaen Sirja Luomaniemi. Kaupallisen johtajan vastuulle kuuluvat B-to-B- ja B-to-C-toiminnot sekä tapahtumatuotanto.

Sirja Luomaniemi on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja on aiemmin toiminut hyvinvointialan yrittäjänä. Hän on tapahtuma-alan rautainen ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus erilaisten wellness-ratkaisujen luomisesta ja niihin liittyvien tapahtumien järjestämisestä.

– Odotan innolla, että pääsemme luomaan ja toteuttamaan uusi konsepteja ja hyödyntämään Bolt Arenan mahtavia fasiliteetteja niin ottelutapahtumissa kuin kaikessa muussakin tapahtumatarjonnassa, kertoo Luomaniemi.

HJK näkee tulevaisuuden valoisana koronapandemian langettaman varjon poistuessa. Bolt Arenan loistava sijainti ja olosuhteet tarjoavat erinomaiset puitteet laajalle kirjolle monenlaisia tapahtumia konserteista yritystapahtumiin ja hyvinvointipalveluihin – unohtamatta tietenkään jalkapallo-otteluita. 

– Näemme nyt hyviä mahdollisuuksia markkinassa panostaa lisää kaupalliseen toimintaan. Olemme menestyneet sekä kentällä että kaupallisesti viimeisen vuosikymmenen ajan, mutta uskomme, että meillä on vielä potentiaalia ottaa seuraavia askelia toiminnan kasvattamiseen. Haluamme palvella entistä paremmin asiakaskuntamme tarpeita myös tulevaisuudessa, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Tervetuloa Klubiin, Sirja!