HJK rekrytoi avainhenkilöitä
Tiina Launonen, OTK, on nimitetty HJK Oy:n talouspäälliköksi. Hän tulee tehtävissään vastaamaan HJK-konsernin taloushallinnosta. Launosella on takanaan 15 vuoden kokemus taloushallinnosta ennen juridiikan opintojaan. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa veroasiantuntijana ja Knowledge Managerina KPMG Oy Ab:ssa ja hallintopäällikkönä Asianajotoimisto Bützowissa. Viimeiset vuodet hän on toiminut oman taloushallinto- ja lakipalveluita tarjoavan yrityksensä parissa.

Antti-Jussi Väinölä, SM, MPPD, on nimitetty HSM Oy:n olosuhdepäälliköksi. Väinölä on jatkossa vastuussa koko HJK-seurayhteisön olosuhdehankkeista ja olosuhteiden kehittämisestä. Hänellä on vuosikymmenien kokemus jalkapallovalmentamisesta, mutta ennenkaikea seuratoiminnasta ja sen johtamisesta. Väinölä on siirtynyt reserviin puolustusvoimista vuodenvaihteessa. Viimeksi hän toimi Pääesikunnan suunnitteluosastolla hallintopäällikkönä.

– Olemme hyvin tyytyväisiä tämän kaksikon mukaan saamiseen. Halusimme eri alojen ammattilaisia tuomaan lisää osaamista organisaatioomme. Tiina erottui useiden erinomaisten hakijoiden joukosta erityisesti vahvalla talous- ja juridiikkaosaamisellaan. A-J on jo menestyksekkäästi ollut mahdollistamassa kahta juniorikenttää ja hallia, joista monet nuoret pääsevät nauttimaan vuosia eteenpäin. Olosuhteiden ja valmennuksen parantaminen ovat seuran isoja strategisia valintoja, kommentoi HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.