HJK-RoPS -pelistä 1 euro/katsoja pakolaisten auttamiseen

HJK mukaan eurooppalaisten seurojen ”90 MINUTES FOR HOPE” – kampanjassa.

HJK lahjoittaa ensi sunnuntain HJK-RoPS –pelistä 1 euron jokaista katsojaa kohden Euroopan pakolaisongelman ratkaisuun. Lahjoitus koskee jokaista katsojaa, siis myös kausikorttilaisia ja vapaalippulaisia.

Euroopan isoimmat seurat ovat European Club Association ECA:ssa päättäneet ottaa kantaa Eurooppaa ravistelevaan, toisen maailmansodan jälkeen suurimpaan pakolaiskriisiin. Jalkapalloyhteisö ja erityisesti sen isoimmat seurat eivät halua sulkea silmiään tältä tragedialta vaan auttaa omalta osaltaan ongelman ratkaisussa.

HJK oli päättämässä ECA:n hallituksessa, että Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen osallistuvat joukkueet sekä myös muut kansallista sarjaa pelaavat joukkueet voivat liittyä vapaaehtoisesti mukaan kampanjaan, jossa lahjoitetaan yhden ottelun tuotto Euroopan pakolaisongelman ratkaisuun. Kampanjan tunnus on ”90 MINUTES FOR HOPE”.

Veikkausliigan kärkikamppailu HJK vastaan Rovaniemen Palloseuraa pelataan sunnuntaina 20.9. kello 16.00 Sonera Stadiumilla, Urheilukatu 5. Liput voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta tai portilta.
Stadionille mahtuu 10 771 katsojaa.

Lue lisää täältä >>