HJK ruokkii futisleiriläiset Vuoden kokin aterioilla

Kokkauksesta vastaa tällä viikolla Vuoden kokki 2021 -palkinnon voittaja Kim Päivästö.

HJK ruokkii futisleiriläiset Vuoden kokin aterioilla
Talviloman futisleiriläiset Eemil ja Lionel pääsivät lounastauolla poseeraamaan huippukokkikaksikko Kim Päivästön ja Kim Mikkolan kanssa.

Lähes 40 lasta on aloittanut tänään Töölössä HJK:n talviloman futisleirin. Viikon mittaisella leirillä treenataan tasokkaassa valmennuksessa kahdesti päivässä, joten ruokailu on olennaisen tärkeässä osassa. 

HJK onkin varmistanut lapsille parasta mahdollista ravintoa, sillä kokkauksesta vastaa tällä viikolla Vuoden kokki 2021 -palkinnon voittaja Kim Päivästö.

– Tämä on Bolt Arenan täysin uudistettavan ravintolatoiminnan ensimmäinen testi. Michelin-palkittu Kim Mikkola on aterioiden suunnittelija ja Kim Päivästö niiden valmistaja. Molemmat ovat Inari-ravintolasta tuttuja ammattilaisia, kertoo HJK:n ravintola- ja hospitality-palveluiden uudistushankkeen vetäjä Mehdi Younes.

HJK rakennuttaa Bolt Arenalle parhaillaan kovaa vauhtia täysin uutta kivijalkaravintolaa sekä uudistaa kioskipalveluja. Jatkossa Boltilla on tarjolla tuoreista kotimaisista raaka-aineista paikan päällä valmistettua ruokaa. 

– Lasten ruokailut ovat tälle projektille oivallinen lähtölaukaus: saamme heiltä suodattamatonta ja rehellistä palautetta siitä, miltä terveellinen ja laadukas tarjontamme maistuu, Younes hymyilee. 

Lisätietoa Bolt Arenan ravintolatoiminnan uudistuksista on luvassa tiiviisti ennen 40 päivän kuluttua starttaavaa Veikkausliiga-kautta.

Lisätiedot:
Mehdi Younes
040 821 1892
[email protected]