HJK saa superlahjakkaan vahvistuksen

Pukki palaa Suomeen viikonloppuna ja pyrkimyksenä on, että nuorukainen debytoisi sinivalkoraidoissa jo maanantain kotiottelussa IFK Marienhamnia vastaan.
– Teemu on erittäin kova vahvistus ja lisä tällä kaudella nähdylle HJK:n nuorten pelaajien esiinmarssille. Hän on nopea ja taitava ja omaa suuren halun kehittyä jatkuvasti paremmaksi pelaajaksi. Uskon, että Teemulla on Espanjan reissun jälkeen kova halu pelata, ja on erittäin hienoa, että hän valitsi HJK:n, päävalmentaja Antti Muurinen sanoo.
HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio on päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla.
– Hän on merkittävä vahvistus. Teemu kuuluu Suomen lupaavimpiin nuoriin ja kolkuttelee jo A-maajoukkueen portteja. Ratkaisu on hyvä molemmin puolin: HJK saa huippulahjakkaan ja monipuolisen vahvistuksen liigaan, Teemu itse pääsee kehittymään seurassa, jossa löytyy isojakin haasteita, Saarnio sanoo.
Espanjan huippuorganisaatio Sevillassa Pukki pelasi pääosin reservijoukkue Sevilla Atleticossa, mutta esiintyi myös Sevillan ykkösjoukkueessa. Hänellä on myös Suomen A-maajoukkuekokemusta kolmen ottelun verran. Ennen siirtymistään Espanjaan Pukki ehti pelata kotimaassa FC KooTeePeessa 29 ottelua kausina 2006-2007.
Todennäköisesti Teemu Pukki nähdään jo HJK:n maanantain ottelussa IFK Marienhamnia vastaan. Ottelu alkaa Sonera Stadiumilla 18.30