HJK sopimukseen Enoch Banzan kanssa

HJK on tehnyt 3+1 -vuoden sopimuksen 17-vuotiaan Enoch Banzan kanssa. Klubin junioriputken läpi käynyt laitahyökkääjä pelasi viime kaudella HJK:n B-junioreissa.

Enoch Banza aloitti jalkapallon 5-vuotiaana Malmin Palloseurassa. HJK Malmin riveihin hän siirtyi 8-vuotiaana ja on sen jälkeen edustanut sinivalkoraitapaitoja. Viime kaudella Banza pelasi HJK:n B-junioreissa ja hän on edustanut myös nuorisomaajoukkueita. Vuonna 2000 syntynyt Banza on jo harjoitellut liigamiehistön kanssa ja oli liigajoukkueen mukana leirimatkalla Tukholmassa helmikuussa.

– Enoch pelasi viime vuonna B-junioreissa ja nousi Klubi 04:n mukaan harjoittelemaan viime kauden lopulla. Enoch on vahva ja hyvän tasapainon omaava laitahyökkääjä, joka on hyvä ohittamaan vastustajia 1v1-tilanteissa, sanoo Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela

– Edustusjoukkueen silmin katsottuna Banza on hyvin lupaava laitapelaaja, joka pääsee testaamaan valmiuttaan myös liigajoukkueen parissa, kommentoi liigajoukkueen päävalmentaja Mika Lehkosuo nuorukaista.