HJK sopimukseen Formose Mendyn kanssa

Mendy siirtyy HJK:n riveihin välittömästi ja on joukkueen vahvuudessa jo maanantain harjoituksissa.

Teknisesti taitava, oikealla laidalla hyökkäävä Mendy on edustanut urallaan mm. Espanjalaista Sporting Gijónia, jonka riveissä hän pääsi pelaamaan myös La ligassa kaudella 2011-2012. Laituri siirtyy Klubiin Englannin Championshipissä pelaavasta Blackpoolista.

Vikkelä laitapelaaja on päässyt edustamaan myös Guinea-Bissaun maajoukkuetta, jossa on on pelannut yhden ottelun. Senegalilaiset sukujuuret omaava Mendy läpäisi HJK:n lääkärintarkastuksen maanantaiaamuna ja kirjoitti loppukauden kattavan sopimuksen heti tarkastuksen jälkeen.

-Mendy on tekninen pelaaja, joka tuo meidän laitapelaamiseen yhden vaihtoehdon lisää. Hän on laidallaan vaarallinen pelaaja, jonka vahvuudet ovat etenkin yksi vastaan yksi -tilanteissa. Mendyn tulon myötä saadaan myös välitöntä helpotusta laituriosastolle, kun siellä on ollut vähän loukkaantumishuolia, kertoo HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

-Tämä on minulle hieno mahdollisuus. Olen todella innoissani siitä, että pääsin Helsinkiin pelaamaan HJK:n riveihin. En malta odottaa, että pääsen kentälle antamaan kaikkeni, numerolla 22 pelaava Mendy iloitsee tuoreeltaan sopimuksen kirjoittamisen jälkeen.