HJK sopimukseen portugalilaisen pelaajan kanssa

Sporting Lissabonin kasvatti Bubacar Djaló tuo laajuutta Klubin keskikentälle.

Bubacar Djaló - HJK Helsinki

HJK ja portugalilainen Bubacar Djaló, 22, ovat tehneet 1+2-vuotisen sopimuksen. Djaló on puolustava keskikenttäpelaaja, joka on saanut oppinsa Sporting Clube de Portugalin akatemiassa.

Bubacar Djaló kävi jo viime syksynä HJK:n harjoituksissa näytillä ja vakuutti valmennuksen osaamisellaan sekä potentiaalillaan. Djaló on profiililtaan fyysisesti vahva pelaaja, joka tuo laajuutta ja erilaisen vaihtoehdon joukkueen keskikentälle.

– Odotan innolla, että pääsen harjoittelemaan ja pelaamaan HJK:ssa. Kävin täällä jo aiemmin harjoittelemassa viikon ajan ja ihastuin tähän seuraan ja kaupunkiin, kertoo Bubacar.

– Olen energinen pelaaja ja haluan tehdä aina kaikkeni, jotta joukkue voittaisi. Olen hyvin kilpailuhenkinen, haluan aina voittaa niin peleissä kuin treeneissäkin, Bubacar jatkaa. 

Bubacar Djaló syntyi Guinea-Bissaussa ja muutti Portugaliin perheensä mukana seitsemänvuotiaana. Jalkapalloilun hän aloitti yhdeksän vuoden ikäisenä Lissabonin alueella toimivassa Odivelas FC:ssä, josta hänet löydettiin maineikkaaseen Sportingin akatemiaan. Sportingissa Djaló on pelannut U19- ja U23-joukkueissa, lainalla SG Sacavenensessa ja yhden ottelun Sportingin reservijoukkueessa.  Portugalin U18 ja U19 maajoukkueissa hän on myös pelannut viisi ottelua.

Bubacar Djaló
Keskikenttä
Syntynyt: 2.2.1997, Bissau, Guinea-Bissau
Kansalaisuus: Portugali, Guinea-Bissau
Pituus: 188 cm
Paino: 82 kg
Entiset seurat: Odivelas FC, SG Sacavenense, Sporting Clube de Portugal