HJK Store on avattu – Hel Goodsin uudet mallistot nyt saatavilla

Hel Goodsin hallinnoima HJK Storen uusi nettikauppa löytyy osoitteesta hjk.fi/store. Nettikaupassa on tarjolla tuotteita kolmesta eri mallistosta.  

HJK:n ja Hel Goodsin  yhteistyö alkoi viime helmikuussa. Käytännön tasolla yhteistyö tarkoittaa sitä, että Hel Goods ottaa vastuulleen HJK Storen verkkokaupan, jälleenmyynnin kolmansille osapuolille sekä tapahtumamyynnit. 

Helmi- ja maaliskuun ajan Hel Goods on tehnyt tuotteiden suunnittelutyötä sekä rakentanut uutta nettikauppaa HJK Storelle. Nyt on aika julkistaa kolme  uutta mallistoa sekä uusi nettikauppa. 

– Hel Goods on ollut alusta asti todella kunnianhimoinen uuden nettikaupan ja malliston suhteen. Mielestämme se näkyy myös mallistoissa. Seisomme ylpeinä uusien tuotteiden takana ja uskomme, että palvelukokonaisuus parantuu selvästi aiemmasta Hel Goodsin ammattitaidon myötä, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi toteaa.

Hel Goods on suunnitellut kolme uutta mallistoa.

Hel Goods on tunnettu korkeista laatu-standardeistaan ja vastuullisesta tekemisestään. 

– Näiden, meidän perusperiaatteiden ja kokonaisvaltaisen tekemisen myötä olemme saaneet mahtavia ja tyytyväisiä kumppaneita vuosien varrella jo melkein 200. Olemme todella ylpeitä, otettuja ja innoissamme, että saamme jakaa ammattitaitoamme Klubin kannattajille ja näyttää toimintamme laadun myös koko HJK:n organisaatiolle, Hel Goodsin myyntijohtaja Jani Leivo sanoo. 

Kolmella eri mallistolla pyritään palvelemaan erilaisia kohderyhmiä. Mallistojen välillä on laadullisia eroja, joiden myötä myös hintataso määräytyy. 

Mallistoissa on ensisijaisesti keskitytty kestäviin materiaaleihin, jolloin suositut kannattajatuotteet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään. Iso osa tuotteista on 100-prosenttisesti luomu-puuvillaa ja osassa tuotteista mukana on 100-prosenttisesti kierrätettyä polyesteria, jolloin rakenne vahvistuu entisestään ja tuote pitää muotonsa pitkään.

Perinteisessä Kannattajat-mallistossa on joukkueen värejä sekä logoja kantavia tuttuja kannattajatuotteita. Kannattajat-malliston tuotteet ovat edullisimpia. 

Premium ja Heritage -mallistoissa on lisäksi erityisen paksuja ja laadukkaita materiaaleja, joita voi verrata suoraan kalliiden premium-vaatebrändien valikoimiin. Tuotteet ovat laajasti sertifikoituja mm. GOTS (orgaaninen puuvilla), BSCI (tuotannon sosiaalisen ja eettisen laadun sertifikaatti)  sekä Oeko-Tex 100 (tuotteet testattu turvallisen käytön varmistamiseksi). Sertifikaatit ja materiaalit vaihtelevat tuoteittain. 

Heritage-mallistossa kunnioitetaan seuran pitkää ja upeaa historiaa. Se on ajaton, korkealaatuisista materiaaleista koottu mallisto niin sanotusti aikuisempaan makuun.

Premium-mallisto edustaa tyylikkäitä, elegantteja ja nimensä mukaisesti premium-tuotteita. Tässä mallistossa materiaalit ovat parhaista parhaita, mikä näkyy myös hintatasossa. Tyylillisesti tuotteet toimivat toimistolta klubeille, ja ne ovat suunniteltu arvokasta, yksinkertaista ja ajankohtaista katumuotia arvostavalle.

– Halusimme jakaa mallistot kolmeen eri mallistokokonaisuuteen sillä ajatuksella, että ihmisiä ja kannattajia on moneen lähtöön. Toivottavasti ihastutte tähän kokonaisuuteen, jonka olen kollegani Natasha Sotin ja koko Hel Goodsin ammattitaitoisen työryhmän kanssa teille suunnitelleet, Leivo perustelee. 

HJK Store palvelee jatkossa nettikauppana. Matsitapahtumissa HJK Store tulee olemaan näkyvästi paikalla. Kauden avausotteluissa Hel Goods rakentaa kaksi myyntipistettä Bolt Arenalle. Toinen myyntipiste valmistuu näillä näkymin ravintolatilojen yhteyteen ja toinen Itäkatsomoon. 

Nettikauppa HJK Store löytyy osoitteesta hjk.fi/store.

Miten ostat uusia tuotteita HJK Storesta?

Voit halutessasi luoda käyttäjätunnuksen verkkokauppaan tai tilata ilman tunnuksia. Luomalla tunnuksen pääset kirjautumaan verkkokauppaan ja tarkastelemaan tilauksesi tietoja. Mikäli et tee tunnusta, saat tiedot tilauksen etenemisestä joka tapauksessa sähköpostiisi.

Yli 80 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Maksuvaihtoehtoina ovat mobiili-, pankki- sekä korttimaksutavat. Myös laskulla maksaminen on mahdollista. Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

Tilauksiin ja verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen [email protected].