HJK täyttää 116 vuotta – liput puoleen hintaan ja alennusta fanituotteista

HJK täyttää tänään, maanantaina, 116 vuotta. Synttäreiden kunniaksi maanantain ajan liput seuraavaan kotipeliin puoleen hintaan ja HJK Storessa 11,6% alennus etukoodilla HJK116V.

Vuoden 1906 lopussa suurluistelija Fredrik Wathén herätti ajatuksen jalkapalloilun erikoisseuran perustamisesta. Helmikuussa 1907 hän toi ajatuksen uudelleen julki voimisteluillassa Kaisaniemen ”Lärkan” koulussa. 

Ajatus jäi kytemään ja toukokuussa hän johdatti eräästä harjoituksesta pojat Kaisaniemen vanhalle keilaradalle ja siellä tehtiin periaatteellinen päätös Helsingin Potkupalloklubin – Helsingfors Sparksbollklubin perustamisesta. Kesäkuun 19. päivänä 1907 kokoonnuttiin uudelleen samaan paikkaan ja niin syntyi Helsingin Jalkapalloklubi – Helsingfors Fotbollsklub. Puheenjohtajaksi tuli kuin luonnostaan Fredrik Wathén.

Viime vuonna julkaisimme useita ansiokkaita historiajuttuja vuosien varrelta. Pääset lukemaan hienoja tarinoita tästä.

Syntymäpäivän kunniaksi haluamme tarjota yhteisöllemme etuja. Koska ilman yhteisöä ei ole Klubia. 

HJK:n lippukaupassa (hjk.lippu.fi) voi maanantain ajan ostaa irtolippuja puoleen hintaan Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n seuraavaan kotiotteluun. Seuraavat kotiottelut näet alta.

  • Veikkausliiga: La 8.7. klo 14: HJK – FC Lahti
  • Kansallinen Liiga: Su 2.7. klo 13: HJK – Åland United
  • Kakkonen: To 29.6. klo 17: HJK Klubi 04 – Lahden Reipas

Lisäksi HJK Storessa voi tehdä ostoksia maanantain ajan 11,6% alennuksella koodilla HJK116V. Etua voi hyödyntää kaikkiin tuotteisiin. Etukoodi on voimassa vain maanantain ajan. 

Hyvää syntymäpäivää HJK!