HJK Trainee Jasmine Kuusla osoitti taitonsa sisällöntuotannossa

HJK Trainee Jasmine Kuusla on perehtynyt viime kuukaudet HJK:n sisällöntuotantoon ja kampanjoihin. Jasmine kertoo harjoittelunsa kulusta.

Jasmine Kuusla - HJK Helsinki

Harjoittelujaksollaan HJK Naisten ja HJK junioreiden sisällöntuotantoon keskittynyt Jasmine Kuusla tietää millaista on olla huippu-urheilija. Nyt vuorossa oli kurkistus urheiluorganisaation toiseen puoleen.

–  Opiskelin ennen harjoittelujakson alkua Laajasalon opistossa medialinjalla. Halusin oppia lisää ja saada työkokemusta toivottavasti tulevalta alaltani. Urheiluorganisaatio tuntui itselleni sopivalta valinnalta ja siksi hain Klubiin, Jasmine taustoittaa.

–  Täällä on annettu vastuuta, ja töitä on tehty sellaisessa ympäristössä, jossa kaikkien ideat ja mielipiteet otetaan huomioon. Kun alusta asti on saanut vastuuta, uskaltaa pikkuhiljaa toistojen kautta luottaa omaan tekemiseen. Olen pyrkinyt tekemään asioita rohkeasti ja selvittänyt mihin kaikkeen oma potentiaali taipuu. Apua saa kuitenkin jokaisessa tehtävässä, mikäli päätyy umpikujaan. Virheistä sitä täälläkin oppii.  

–  Harkkapaikkana kuvailisin Klubia kannustavana ja mahdollisuuksia tarjoavana. Usein kuulee, että monen tehtävä harkassa on ollut kahvin keittäminen. Täällä se on ollut kaikkea muuta kuin sitä. HJK mahdollisti minulle myös työharjoittelun ja huippu-urheilun yhdistämisen, josta olen kiitollinen. Täällä tehdään töitä kuten missä tahansa urheilujoukkueessa, yhdessä.  

–  Olen tehnyt suurimmaksi osaksi sisällöntuotantoa sosiaalisen median kanaviin HJK naisille, HJK Klinikalle ja HJK:n junioripuolelle. Kuvaamista, kuvien muokkausta, Photoshopin käyttöä ja tekstien rakentamista. Tietenkin suurin painopiste on ehkä ollut sisältöjen suunnittelussa ja isomman kokonaiskuvan hahmottamisessa, sillä hyvin suunniteltu on aina puoliksi tehty. Tämän lisäksi olen päässyt mukaan toteuttamaan muutamaa kivaa projektia, Jasmine kertaa.

Jasminen harjoittelua Klubissa ohjannut Heli Annala on tyytyväinen HJK Trainee -ohjelman tavoitteiden toteutumiseen jo ensimmäisten harjoittelujaksojen aikana.

– HJK Trainee -ohjelmassa on kyse kaksisuuntaisesta oppimista. Haluamme antaa harjoittelijoillemme eväitä työelämään, mutta yhtäläisesti haluamme organisaationa ja yksilöinä oppia harjoittelijoiltamme. Jasminen kohdalla tämä tavoite on toteutunut loistavasti. Hän on tuonut toimintaamme rutkasti uusia ideoita ja lähtenyt rohkeasti kokeilemaan sellaistakin, mitä ei aiemmin ole tehty. Juuri näin kehitymme sekä työntekijöinä että organisaationa, Annala kehuu.

Hae mukaan!

Seuraavan HJK Trainee -jakson harjoittelijahaku on alkanut! Harjoittelupaikkoja on liikunta-alan, viestinnän ja kaupallisen toiminnan tiimeissä. Urheiluseuran sesonkimaisen työn vuoksi harjoittelut räätälöidään projektien tarpeen mukaan. Harjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta. HJK Trainee -ohjelma on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille ammattikoulujen ja korkeakoulujen opiskelijoille, jotka haluavat hypätä urheilumaailman sykkeeseen.

Lue lisää ja hae HJK Traineeksi tästä