HJK Traineet osoittivat jälleen taitonsa

HJK Traineet Eelis Koski, Roope Kiuru ja Lauri Saarinen ovat perehtyneet viime kuukaudet HJK:n toimintaan sisällöntuotannon, lippukaupan sekä viestinnän tehtävissä.

traineekuva
Lauri Saarinen, Eelis Koski & Roope Kiuru

Harjoittelujaksollaan HJK Naisten ja HJK junioreiden sisällöntuotantoon sekä viestintään keskittynyt Eelis Koski hakeutui HJK:lle intohimostaan jalkapalloa kohtaan, sekä mielenkiinnosta urheilumaailman yhdistämisestä työuraan. 

Harkkapaikkana HJK on mielestäni loistava! Pääasiallisesti olin mukana Klubin naisten sekä HJK ry:n viestinnässä, mahtavien ammattilaisten alaisuudessa. Sain heti alusta asti vastuuta, mutta aina tarpeen vaatiessa oli apua lähellä. Oli mahtavaa päästä seuraamaan urheiluseuran päivittäistä tekemistä ja olla osana mahtavaa harkkaporukkaa sekä Klubiperhettä.

HJK:n Storen sekä HJK:n miestenjoukkueen mukana pyörinyt Roope Kiuru haki Klubille, sillä työkokemus suuressa urheiluorganisaatiossa viehätti ajatuksena.

–  Tehtäviini on kuulunut sisällöntuotanto eri kanaviin. Olen luonut päivittäin sisältöä Instagramiin ja muun muassa luonut HJK Storelle oman Tik Tok tilin. On ollut mielenkiintoista seurata läheltä, miten arki jalkapalloseurassa toimii. Oli hieno kokemus saada suunnitella HJK Storelle tuotteita, joista osa päätyi jopa myyntiin asti.

HJK:n uuden lippukaupan parissa työharjoittelun pitkälti viettänyt Lauri Saarinen haki harjoittelujaksoltaankokemusta siitä, millaista on työskennellä jalkapallon parissa. Mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin Suomen suurin jalkapalloseura HJK.

Pääsääntöinen työnkuvani oli HJK:n uuden lippukaupan parissa työskentely. Pääsin heti työharjoittelun alusta aidosti lippukaupan kehitystyöhön mukaan ja harjoittelun tullessa päätökseen, on hienoa nähdä, että harjoittelun aikana tehty työ oikeasti näkyy. Harjoittelun on kruunannut mahtava työporukka, sekä tietenkin matsipäivät.

Kolmikon harjoittelua ohjannut Heli Annala on ylpeä HJK Trainee -ryhmän kehityksestä.

– Olemme Klubissa onnellisessa asemassa saadessamme harjoittelujaksoille suuren määrän hyviä hakemuksia. Vielä hienompaa on kuitenkin huomata, että jokainen harjoittelujaksomme suorittanut on nostanut klubilaiseen tapaan omaa tasoaan entisestään viikosta toiseen. Haastaviakaan hommia ei ole pelätty ja jokainen on ehdottomasti jättänyt myös persoonallaan jäljen organisaatioomme, Annala kehuu. 

Hae mukaan!

HJK Trainee harjoittelijahaku on avoinna! Harjoittelupaikkoja on liikunta-alan, viestinnän ja kaupallisen toiminnan tiimeissä. Urheiluseuran sesonkimaisen työn vuoksi harjoittelut räätälöidään projektien tarpeen mukaan. Harjoittelun kesto on vähintään kolme kuukautta. HJK Trainee -ohjelma on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille ammattikoulujen ja korkeakoulujen opiskelijoille, jotka haluavat hypätä urheilumaailman sykkeeseen.

Lue lisää ja hae HJK Traineeksi tästä