HJK TV näyttää Konferenssiliigan playoff-kierroksen pelit – Boltilla vieraspelin kisakatsomo

HJK kohtaa Konferenssiliigan pudotuspelikierroksella romanialaisen Farul Constanțan. HJK TV näyttää molemmat matsit, ja vieraspeli näkyy myös Bolt Arenan ravintolassa.

Farul Constanța vs HJK
To 24.8. klo 20:00 – HJK TV:n lähetys noin klo 19.50
UEFA Europa Conference League – Hagi Academy Stadium

Konferenssiliigan playoff-kierroksen ensimmäinen osa pelataan vieraissa tulevana torstaina 24.8. klo 20 Suomen aikaa. Otteluparin ratkaiseva toinen osa pelataan Bolt Arenalla torstaina 31.8. klo 19.

Kotipelin yleinen irtolipunmyynti käynnistyi maanantaina. Sitä ennen etuosto-oikeudella myytiin noin 2000 lippua, ja esimerkiksi Junnupääty on jo loppuunvarattu.

Vieraspeli näkyy suorana livestream-lähetyksenä HJK TV:stä hintaan 9,99 euroa. Kotipelin matsilähetyksen hinta on 7,99 euroa. Molemmat pelit selostetaan suomeksi. Peliä voit seurata osoitteessa hjk.fi/live.

Ravintolassa vieraspelin kisakatsomo

Bolt Arenan Pääkatsomon ravintolassa järjestetään jälleen matsi-ilta vieraspelin yhteydessä. Ravintola avaa ovet torstaina 24.8. kello 19 ja ravintola sulkeutuu viimeistään kello 00. Myös alaikäiset ovat tervetulleita katsomaan vierasmatsia Boltin ravintolaan.

Ravintolaan ei ole minkäänlaista sisäänpääsymaksua, ja hinnat ovat normaalia edullisemmat. Matsi näkyy usealta näytöltä ja videotykiltä. Tervetuloa!

Tervetuloa torstaina 24.8. katsomaan HJK:n vieraspeliä Farulia vastaan Bolt Arenan ravintolaan.