HJK Vaasaan kolmen bussillisen voimin

Yli sata kannattajaa matkaa Klubin tueksi lauantai-illan VPS-otteluun.

HJK on pysytellyt alkuvuoden varsin tiukasti Töölössä. Alkuvuoden 12 ottelusta Klubi on otellut Espanjan-leiriä, Kotkan Liigacupia ja HJK Klubi 04 -vetoisesti tehtyä Inter-vierailua lukuun ottamatta kaikki pelinsä Bolt Arenalla.

Perjantaina starttaa kauden ensimmäinen pidempi bussireissu. Kaksikerroksisen Busmon määränpäänä on parin pysähdyksen taktiikalla Vaasa ja lauantaina klo 18.30 alkava VPS–HJK.

– Vedämme perjantaina normaalisti Boltilla treenit ja lounastamme sen jälkeen Sokos Hotel Presidentissä. Siitä matkaamme yöksi Seinäjoelle. Pelipäivänä sitten aamupalan, kropan herättelyn ja lounaan jälkeen rauhassa viimeinen lyhyt etappi Vaasaan, joukkueenjohtaja Ville Wallén luettelee matkasuunnitelmaa. 

HJK:n bussin lisäksi kumipyörät rullaavat Pohjanmaan ytimeen myös Klubi-kannattajien alla. Reilun 400 kilometrin taipaleelle on lähdössä komeasti kaksi bussillista sinivalkoisia värejä tunnustavia, joten vieraspäädyssä nähtäneen kaikkiaan 120–130 katsojaa.

Vieraskannattajat sijoittuvat matsissa Lemonsoft Arenan pohjoispäätyyn C1-katsomoon. Jos lippu on vielä hankkimatta, se onnistuu täältä.

Vaasassa on Veikkausliigan lisäksi muutenkin luvassa mukavaa jalkapallokuhinaa, sillä kaupungissa pelataan viikonloppuna VPS Cup -junioriturnaus. 

Takaisin Töölössä joukkue on lauantain ja sunnuntain välisenä yönä aamukahden jälkeen. Ja heti ensi viikolla on VPS:n vuoro matkata samaa reittiä, sillä joukkueet kohtaavat uudestaan Boltilla jo keskiviikkona 20.4. klo 18. 

Joona Toivio, Lucas Lingman, Jukka Raitala, Pyry Soiri ja Jesse Öst kiittivät katsojia Honka-voiton jälkeen.