HJK vahvistaa puolustuslinjaa

Laitapakki Janne Saksela palaa Klubin sinivalkoiseen paitaan.

Katso video!

HJK ja Janne Saksela, 28, ovat tehneet kaudesta 2021 sopimuksen, jossa on myös optio seuraavasta kaudesta. 

Laitapakin tontille viime kauden lainasopimuksen jälkeen palanneen Kevin Kouassivi-Benissanin kuntoutumisen pitkittyminen toi tarpeen täydentää kyseisen pelipaikan miehitystä, joten jo kuukauden joukkueen kanssa harjoitellut Saksela tuo kaivatun lisän puolustuksen oikealle laidalle. 

– Janne on vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja, joka tuo juoksuvoimaisena ja hyvänä keskittäjänä lisää laatua laitapakkiosastolle. Hän on harjoitellut kuukauden päivät joukkueen mukana ja vakuuttanut otteillaan, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

SAPAn, PK-35:n ja HJK:n junioreissa kasvanut Janne Saksela pelasi HJK:ssa viimeksi kaudella 2012, jonka jälkeen JJK:n ja RoPSin kautta Sakselan tie vei Hollantiin Sparta Rotterdamiin kausiksi 2017–2019. Suomeen ja Ilvekseen Saksela palasi kaudelle 2019.

Janne Saksela on edustanut Suomen nuorisomaajoukkueita U17-ikäluokasta lähtien, ja hän on pelannut kahdeksan A-maaottelua miesten maajoukkueessa.

– Tulen Klubiin tosi hyvällä fiiliksellä. Tämä on taas uusi haaste. Erittäin kiva tulla tähän mukaan ja päästä taas pelaamaan, iloitsee Saksela.

Janne Saksela - HJK Helsinki. Photo: © HJK Media
Janne Saksela