HJK valitsi kapteeninsa kaudelle 2014

HJK:n valmennusryhmä ja pelaajisto ovat yhteisellä päätöksellä valinneet joukkueen kapteeniston kaudelle 2014. Kapteeninnauhaa alkavalla kaudella kantaa Teemu Tainio, varakapteeneina toimivat Sebastian Sorsa ja Valtteri Moren.

  • Tämä on suuri kunnia, toteaa tuore kapteenisto yhteen ääneen neuvoteltuaan ensin keskenään diplomaattisesta vastauksesta.

Tainio, 34, edustaa kolmikossa kokemusta. Pitkän ulkomaanreissun jälkeen kotimaahan viime vuonna palannut keskikenttäpelaaja on toiminut viime aikoina myös Suomen A-maajoukkueen kapteenina.

  • Tuntuuhan se hyvältä, kun joukkue osoittaa luottamusta tällä tavalla. Yritän kapteenina toimia samalla tavalla kuin pelaajana, teen kaikkeni joukkueen eteen, kertoi tuore kapteeni.

Jo kymmenennen kautensa Klubissa aloittava Sorsa, 30, on noussut vuosien mittaan todelliseksi HJK-ikoniksi. Fanien suosikki pelasi viime vuonna loistavan kauden laitapuolustajana ja murtautui A-maajoukkueen rinkiin. Moren, 22, puolestaan on nuoresta iästään huolimatta noussut todelliseksi johtohahmoksi HJK:n puolustuksessa.

  • HJK on minulle rakas seura ja on kunniatehtävä olla mukana kapteenistossa. Toivottavasti edustamme joukkuetta yhtä hyvin kuin edelliset kapteenit, pohdiskeli Sorsa.

  • Tottakai on hienoa tulla valituksi, varsinkin tälläiseen seurueeseen. Mahtavaa että kausi saadaan nyt käyntiin, intoili Moren.

HJK aloittaa sarjakautensa ensi viikon sunnuntaina 6.4. kotiottelulla FF Jaroa vastaan. Sitä ennen Klubi on uuden kapteenistonsa johdolla tositoimissa tänä viikonloppuna, kun joukkue kohtaa sunnuntaina 30.3. harjoitusottelussa Tukholmassa Hammarby IF:n.