HJK valitsi kapteeninsa: Miro Tenho kantaa nauhaa

Kapteenistoon äänestettiin myös Raitala, Toivio ja Väänänen.

HJK Kapteenit 2022
HJK:n kapteenisto 2022: Miro Tenho, Jukka Raitala, Joona Toivio ja Santeri Väänänen.

HJK:n miehistö on tänään tehnyt valintansa: HJK:n viime kaudenkin kapteenistoon kuulunut toppari Miro Tenho kantaa alkavalla kaudella Klubin kapteeninnauhaa. Samalla pelaajat äänestivät myös muut kapteeniston jäsenet: Kvartetin täydentävät kokeneet Jukka Raitala ja Joona Toivio sekä HJK:n nousevien tähtien osastoon lukeutuva Santeri Väänänen.

HJK TV kysyi lauantain Inter-pelin jälkeen Tenholta, millaista harjoituskaudella on ollut työskennellä Klubiin paluun tehneiden Toivion ja Raitalan kanssa topparilinjassa.

– Heiltä molemmilta löytyy rutkasti kokemusta, ja vinkkejä treeneissä saa runsaasti. Ylipäätään jutellaan koko puolustuslinjan kanssa paljon. Vaikka koen itsekin olevani jo melko kokenut, on ollut mukava ottaa oppia. Korkeammalla tasolla pelanneiden näkemyksiä on mielenkiintoista kuunnella, 26-vuotias Tenho toteaa. 

Miltä joukkueen peli näyttää tällä hetkellä? 

– On hyvä, että olemme nyt saaneet kaksi voittoa putkeen, mutta pelissä on vielä roimasti parannettavaa. Ensimmäinen jakso oli meiltä parempaa, mutta toisen jakson edetessä Inter sai otetta. Peli oli melkoista Havaiji-palloa, se aaltoili päädystä päätyyn ilman kontrollia. Pelaamisessamme on kuitenkin paljon hyviä aihioita.

Videolla kapteeni Tenhon tyylinäyte lauantain Inter-ottelusta.