HJK valmiina Veikkausliigakauteen 2015

Talven aikana on paitsi harjoiteltu lujaa, myös tehty monia parannuksia asiakkaita ajatellen. HJK teki talvella laajan asiakaskyselyn, jossa niin kausikorttilaiset kuin europeleissä käyneet kertoivat mielipiteitään ja kehitysehdotuksia seuran palveluihin.

Pyrimme koko ajan parempaan ja alle on koottu tälle kaudelle tehtyjä parannuksia.

STADION

Uusi yhteistyökumppani Carlsberg on parantanut yleisötilojen viihtyvyyttä mm. uusilla pöytäryhmillä ja aurinkovarjoilla tavoitteena entistä parempi ja sujuvampi asiakaspalvelukokemus. Stadionin omistaja Hesta (Helsinki Stadion Oy) on uusinut kentän kuluneen tekonurmen on nykyaikaiseksi, kansainväliset vaatimukset täyttäväksi alustaksi. Vanha keinonurmi saa uudet käyttäjät Tapulin liikuntapuistossa. Katsomoiden nimet on muutettu Pääkatsomoksi (ent. Ravintolakatsomo) ja Klubipäädyksi (ent. Eteläpääty). Lisäksi kentällä on entiseen malliin Yläkatsomo, Itäkatsomo ja Pohjoispääty. Klubipäätyyn on vaihdettu uudet, kokoontaittuvat penkit. Stadionin kuluneita penkkejä tullaan jatkossa uusimaan katsomo kerrallaan mahdollisuuksien mukaan HeStan toimesta.

PALVELUT

Stadionin tarjoiluista vastaava Sodexo on selkeyttänyt kioskikarttaa. Uutuuksina ovat ylimääräinen Carlsbergin juomapiste Klubipäädyssä, lisäkioski Itäkatsomossa sekä katsomomyyntiä isoimmissa otteluissa. Entiseen tapaan kioskeista voi ostaa etukäteen juomalippuja, jotka nopeuttavat jonotusta puoliajalla. Kioskeissa on käytössä maksamista nopeuttavat lähimaksupäätteet. Kioskien sijainnit voit katsoa tästä:

LIPPUJEN HINNAT

Kausikorttien hinnat ovat samat kuin vuonna 2014. Klubipääty 110,- Itäkatsomo 175,- ja Pääkatsomo 380,- Kausikortteihin kuuluu etuosto-oikeus europeleihin ja niihin on lisätty myös muita etuja, esimerkiksi etuosto-oikeus Stadin vierasderbyyn ja harjoitusottelustriimejä.

Myös Veikkausliigan lipunhinnat on pidetty entisellään. Halvin aikuisten lippu Klubipäätyyn maksaa ennakkoon ostettuna 9,50 euroa. Omalta osaltamme haluamme olla kasvattamassa suomalaista jalkapallokulttuuria. Siksi olemme uusineet lastenlippujen hinnoittelun kokonaan. Kaikki lastenliput 4-12 vuotiaille maksavat vain 5 euroa, mihin tahansa katsomoon. Hinnoittelu koskee myös pääkatsomoa, jonne ei aiemmin ole ollut saatavilla lastenlippuja.

KOTISIVUT JA KAUSIKORTIT

HJK:n kotisivut on uusittu. Nettikauppa HJK Shop toimi nyt entistä paremmin eri maksutavoilla. Sivujen englanninkielinen versio aukeaa vielä keväällä.

Kausikorttimyynti on ennen ensimmäistä kotiottelua yli viime vuoden. Myynti käy edelleen vilkkaana, joten lopulliset luvut saadaan toukokuun alkupuolella.