HJK varmoin ottein jatkoon Suomen Cupissa

HJK kohtasi helatorstain illassa miesten Kolmosen Etelä-Espoon Pallon Matinkylän uudella tekonurmella.
HJK lähti otteluun nuorella ja nälkäisellä joukkueella. Maalissa aloitti Jani Viander, puolustuksessa Rafinha, Moren, Magnusson ja Kansikas, keskikentällä Tammilehto, Ring, Zeneli ja Alho sekä kärjessä Parikka ja Kibona.
Ottelun hallitsevammasta osapuolesta ei ollut epäilystäkään. HJK otti pallon haltuunsa heti ottelun alussa ja aloitti syöttömyllynsä. Ensimmäiset paikat maalintekoon löytyivät nopeasti.
Ensimmäinen todellinen huippupaikka avautui HJK:n kapteeninnauhaa kantaneelle Jarno Parikalle ottelun 25. minuutilla. Mies pääsi puskemaan läheltä ylärimaan. Lähes heti perään Zakari Kibona laukoi saksipotkulla uudelleen ylärimaan.
Vapauttava ensimmäinen maali syntyi 27. peliminuutilla. Asialla oli pitkästä aikaa Jarno Parikka, joka sai pallon 25 metrissä, ohitti puolustajan ja sijoitti vasemmalla jalallaan pallon oikeaan alakulmaan.
Ensimmäinen jakso mentiin loppuun HJK:n pyöritellessä palloa rauhallisesti, mutta huppupaikat jäivät silti vähiin.
Toisen jakson HJK aloitti pirteästi ja parin vaihdon muodossa. Erfan Zeneli ja Rafinha tulivat pois ja tilalle tulivat Johannes Westö ja Juhani Ojala.
51. minuutilla nähtiin yksi ottelun ja ehkä koko kauden komein laukaus. HJK-keskikenttä, Klubi 04:n paidassa enimmäkseen esiintynyt Duarte Tammilehto lähetti 30 metristä tulisen leijan, joka upposi EsPa-maalin oikaan ylänurkkaan. Viimeistään tähän maaliin peli käytännössä ratkesi.
HJK jatkoi aktiivista syöttöpeliä ja vielä yhden vaihdon. Nikolai Alhon tilalle juoksi Dawda Bah. HJK:n kolmannen maalin puski Johannes Westö maalinedustan hässäkkätilanteesta 66. minuutilla.
Viimeinen maali oli kapteeni Parikan käsialaa 88. minuutilla. Hän pääsi tuikkaamaan pallon läheltä maalia jälleen vasurillaan ja kaunisteli loppulukemiksi 0-4.

EsPa-HJK 0-4 (0-1)