HJK vierailee perjantaina Turussa

Perjantain ottelun kotijoukkue TPS on aloittanut talvikautensa vaihtelevin tuloksin. Neljästä Liigacup-ottelusta tilillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Viime pelissä FC Lahti taipui Kupittaalla numeroin 1-0. TPS:n maalin iski Mika Ääritalo.
HJK:n talven tulokset ovat myös vaihdelleet, mutta joukkue on säilynyt toistaiseksi Liigacupissa ilman tappioita. Kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä irtoaa ykköslohkon jaettu kärkipaikka FC Hongan kanssa.
Viime perjantain kotiottelussa HJK joutui taipumaan 1-1 -tasapeliin toisen turkulaisjoukkueen Turun Interin kanssa. 

Muurinen: ”Tutuilla eväillä Kupittaalle”
HJK:n päävalmentajan Antti Muurisen mukaan HJK lähtee Turkuun ilman suurempia yllätyksiä takataskussaan.
– Pelaajatilanne ei ole muuttunut viime perjantaista, eli lähdemme Kupittaalle samalla kokoonpanolla kuin mikä meillä oli jalkeilla viime ottelussa Talissa, Muurinen kertoo.
– Tietenkin U21-maajoukkueen kanssa koko viikon olleiden Akseli Pelvaksen ja Mikko Sumusalon tilanne pitää vielä katsoa, hän lisää.
TPS tiedetään HJK-leirissä kovaksi vastustajaksi, mutta tärkeintä on edelleen oman pelin hiominen, ei vastustajan taktiikoiden miettiminen.
– TPS:llä on alla voitto Lahdesta, eli hyvällä mallilla asiat ovat varmasti sielläkin päässä. Tässä vaiheessa kevättä jokaisella joukkueella on tietenkin päätavoite oman pelin kehittämisessä, joten vastustajan lähtötilanteesta on turha välittää.