HJK vs FC Lahti Bolt Arenalla!

Harjoitusottelu HJK vs FC Lahti lauantaina 19. maaliskuuta klo 16.00.

Johannes Yli-Kokko - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola
Johannes Yli-Kokko

HJK vs FC Lahti
La 19.3.2022 16:00
Harjoitusottelu – Bolt Arena

HJK kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa FC Lahden. Ottelu on Klubin toiseksi viimeinen ennen lauantaina 2. huhtikuuta alkavaa Veikkausliiga-kautta.

Lauantaina Bolt Arenalla vietetään superpäivää, sillä miesten joukkueen lisäksi myös naisten joukkue sekä HJK Klubi 04 pelaavat omat ottelunsa. Naisten Suomen Cupin  välierä Ilvestä vastaan alkaa kello 12, ja nollanelonen pelaa harjoitusottelun Grankulla IFK:ta vastaan 19:30.

Lisätietoa lauantain otteluiden katsomojärjestelyistä ja lipunmyynnistä täältä »

FC Lahden kohtaaminen on Klubin edustusmiehistölle jo kymmenes ottelu harjoituskauden aikana. Tulokset ovat olleet vaihtelevia: Klubi on sekä hävinnyt että voittanut neljä ottelua, ja kerran on päädytty tasapeliin. Etenkin ulkomaalaiset vastustajat ovat tuottaneet Klubille ongelmia, mutta kotimaisia joukkueita vastaan saldo on parempi: ainoastaan IFK Mariehamn on onnistunut estämään HJK:n voiton.

FC Lahti jäi omassa Liigacup-lohkossaan viimeiselle sijalle eikä selvinnyt pudotuspeleihin. Maaliskuun aikana Lahti on pitänyt ottelukuntoaan yllä pelaamalla voitokkaat harjoitusottelut kahta Ykkösen seuraa, Gnistania sekä Mikkelin Palloilijoita, vastaan. HJK ja FC Lahti kohtasivat myös viime kaudella Veikkausliigan kenraaliharjoituksessa: vuosi sitten Klubi hävisi Bolt Arenalla lahtelaisille lukemin 1–2.

Naisten ja miesten edustusjoukkueiden lauantain ottelut näet livenä myös HJK TV:stä »

HJK kohtaa vielä ennen Veikkausliiga-kauden alkua ruotsalaisen Hammarbyn lauantaina 26. maaliskuuta, mutta FC Lahti -ottelua voidaan pitää liigakauden kenraaliharjoituksena, sillä useat pelaajat ovat sivussa Hammarby-kamppailusta. Suomen maajoukkueisiin nimettyjen pelaajien lisäksi Jakob Tånnander nimettiin Ruotsin U21-maajoukkueeseen ja Conor Hazard Pohjois-Irlannin A-maajoukkueeseen, joten Klubilta on maajoukkue-edustusten vuoksi sivussa tuolloin peräti yhdeksän pelaajaa.