HJK yhteistyöhön Elisa Viihde Viaplayn kanssa

Euroopan Konferenssiliigassa pelaavan HJK:n europelit nähdään tällä kaudella Elisa Viihde Viaplayn kanavilla.

Uudella yhteistyösopimuksella tuetaan HJK:n Konferenssiliigan otteluiden seuraamista Elisa Viihde Viaplayn kanavilla. Kumppanuus kattaa nykyisen kauden 2021-2022.

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman on innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– HJK:n historialliset Konferenssiliigan ottelut on nähtävissä Elisa Viihde Viaplayn kanavissa ja tällä yhteistyöllä haluamme kannustaa ihmisiä seuraamaan huippufutista syksyn aikana Bolt Arenan lehtereillä, mutta myös Elisa Viihde Viaplayn asiantuntevalla välityksellä kotikatsomoissa. On ehdottoman upeaa jatkaa yhteistyöllä huippufutisvuotta ja pystyä tarjoamaan kaikille jalkapallosta kiinnostuneille syvempää sisältöä otteluistamme, Villman tunnelmoi.

NENT Group Finlandiin kuuluvalla Elisa Viihde Viaplaylla ollaan niin ikään tyytyväisiä uudesta sopimuksesta.

– On hienoa, että suomalainen seurajoukkue on mukana Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Meidän todella laajaan kansainväliseen jalkapallotarjontaan tulee näistä otteluista loistava kansallinen mauste, kun hallitseva mestari HJK on mukana eurokentillä ja pääsemme tarjoamaan peleistä kattavat lähetykset selostuksineen, studioineen ja haastatteluineen suomalaisille faneille, sanoo Ville Klinga, Head of Sport, NENT Group Finland.

– On hienoa saada HJK:n europelit osaksi Viaplayn urheiluperhettä. Huippu-urheilu on lähellä sydäntämme ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia, täydentää Erika Miramo, head of Marketing & communication, NENT Group Finland.

HJK:n seuraava lohkopeli on nähtävissä Elisa Viihde Viaplayssa torstaina 30.9, kun vierasottelussa on vastassa armenialainen Alashkert FC. Studiolähetys alkaa Suomen aikaan kello 19 ja itse ottelu pyörähtää käyntiin 45 minuuttia myöhemmin.