HJK yhteistyöhön japanilaisyrityksen kanssa

Yoseido ja Koive koristamaan Atomin pelipaitaa. – ”Olemme iloisia, että HJK kiinnostaa myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.”

Atom Tanaka ja KOIVE Yoseido

HJK ja japanilainen Yoseido ovat solmineet kumppanuuden kaudesta 2022. Yhteistyön keskiössä on Klubin pitkäaikainen japanilaistaituri Atom Tanaka, jonka peliasussa tullaan alkavalla kaudella näkemään Yoseidon ja Koiven logot. 

– Alkava kauteni on jo kuudes Veikkausliigassa, ja historiallisen siitä tekee se, että pääsen ensimmäistä kertaa kantamaan japanilaisyrityksen logoa rinnassani. Olen ollut innoissani yhteistyöstä siitä hetkestä saakka, kun sain kuulla ideasta. Tulen kantamaan yrityksen logoa ylpeydellä ja taistelemaan sen puolesta kentällä, toteaa Atom. 

– Yhteistyösopimus Yoseidon kanssa on historiallinen siksi, että ensimmäisen kerran HJK:lla on japanilainen yhteistyökumppani. Yhteistyön näkyvin osa on pelaajamme Atom Tanaka, joka kantaa pelipaidassa Yoseidon mainoksia. Yoseido hyödyntää HJK:ta ja Atom Tanakaa omassa markkinoissa ja viestinnässä Japanissa. Olemme iloisia, että HJK kiinnostaa myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, kommentoi HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Yoseido on japanilainen hyvinvointi- ja kosmetiikka-alan yritys, jonka tuotemerkki on Koive. Yoseido valmistaa ja myy luontaistuotteita sekä kosmetiikkaa, joissa hyödynnetään muun muassa suomalaisen koivun mahlaa. Yoseidon tavoite on ”total well-being” ulkoisesti ja sisäisesti, jossa se hyödyntää Suomen mainetta hyvinvointimaana. Yoseido tekee suomalaisuutta tunnetuksi Japanissa esimerkiksi saunalla, mölkky-pelillä ja revontulilla.  

– Olemme mielissämme tämänpäiväisistä uutisista. Suomi on kaunis ja sydäntälämmittävä maa, joka on saanut viime vuosina paljon huomiota Japanissa erityisesti saunan ja mölkyn ansiosta. Suomi on myös yksi maailman onnellisimmista maista, Yoseidon edustaja Shigetoshi Kikuchi kuvailee kumppanuutta.

HJK & Koive Yoseido